Missa inte Per Holknekts Sverigeturné #1000

Per Holknekt

Per Holknekt har under många år varit en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och beger sig för första gången ut i Sverige med 10 öppna föreläsningar runt om i landet. Han firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Han bjuder på värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Han berör ämnen som: entreprenörskap, inspiration, ledarskap och att vända på livet.

Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Han reste sig, grundade Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet. Men en entreprenörs resa är sällan spikrak…

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Kom, upplev och bli inspirerad av Pers berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Läs mer och boka dina biljetter här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2