Koden är knäckt - Barnbok för vuxna

Hej! Jag heter Benny Fagerström och är 11 år. Efter flera år av studier och experiment – mest i min egen familj– har jag knäckt koden. Jag vet vad du ska säga och göra för att få igenom dina idéer!
Nu delar jag med mig till alla som vill bli riktigt bra på kommunikation… Inte bara till barn då – utan nu har även vuxna en unik chans att hänga med.

"Koden är knäckt - är i sin enkelhet en helt fantastisk bok i kommunikationsteori” - Katarina Gentzel Sandberg, Gullers Kommunikationsbyrå

I boken ger jag handgripliga exempel med en hög igenkänningsfaktor. Humor och allvar i en skön mix – om jag får säga det själv. Retorikstjärnan och författaren Elaine Eksvärd skriver på sin blog: "Jag sträckläste denna pärla medan jag drog på smilbanden och blev imponerad hur författaren lyckats baka ner retorikens förträffliga verktyg mellan dessa gula pärmar. Så bra!"

Erbjudande

Du mejlar beställningen till min Johan Bergström, på johan@nlcamps.se . Ange "Talarforum". Han svarar även i telefon, 070- 322 04 32 om du har frågor (vid ex företagsbeställningar).

  • Talarforums sommarpris 135:-/st (rek pris 199:-), obegränsat antal (frakt ingår)
  • Leverans 4-5 vardagar

Recensioner av boken:
NL Camps
”Koden är knäckt” på TV4 Nyhetsmorgon
Benny Fagerström TV-trailer 20 sek

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2