Johan Olsson

Johan Olsson

Tankar & verktyg för att nå toppen!

Johan Olsson är känd för att inte lämna något åt slumpen. Han har målmedvetet siktat på att lyckas och att nå ända fram. Han har lyckats, han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit varken enkel eller spikrak.

Det känns både spännande och roligt att ha mer tid till att komma ut och föreläsa. Jag nådde framgången sent i idrottskarriären och kom dit genom att jag vågade tänka utanför boxen, något jag hoppas kunna inspirera andra att göra med mina föreläsningar, säger Johan.

Johan berättar om sin karriär, hur han har tacklat motgångar, hur han har lyckats, hur det var att lämna familjen i åtta veckor för att leva och träna som en eremit samt hur han tänkte i ledningen av 5-milen i Val di Fiemme 2013.

Skidkarriären är över, istället föreläser han i olika sammanhang och ägnar mer tid tillsammans med sin familj. Idrotten är dock fortfarande något han ägnar sig åt dagligen eftersom han genomför en Svensk klassiker under 2017 – 2018.

Förmågan att styra sina tankar
Johan har under lång tid jobbat med mental träning och förmågan att kunna styra och förbättra sitt tankemönster. Under sin karriär har han jobbat tillsammans med sin fru Anna och deras gemensamma mentala coach, Stig Wiklund, med de mål de satt upp. De har utvecklat enskilda handlingsplaner för att nå de uppsatta målen, hur man når framgång samt hur man tacklar motgångar. En gemensam filosofi är att det är att det är de små sakerna man gör varje dag, som i slutändan ger de stora resultaten.

Johan Olsson vill inspirera andra att börja reflektera över sitt tankemönster, men också ge verktyg för att vara lyckligare och mer effektiv i vardagen.

Pressbilder

Johan Olsson

Johan Olsson

Skidåkare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2