Inspirationsbrev November 2016

Vem vill du ska bli Årets talare 2016

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under 2016? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller något helt annat. Huvudsaken är att den eller de du vill rösta på har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt. För 11:e året i rad delar Talarforum ut priset Årets talare. Nu har du möjlighet att rösta på dina favoriter.

»Läs mer om de nominerade och rösta...

Nu kan du boka Sebastian Stakset

Sebastian Stakset var känd under namnet "Sebbe Staxx" under nästan 10 års tid och av media porträtterad som Sveriges mest kontroversiella rappare, som levt ett destruktivt liv i fängelse, grov kriminalitet och tungt missbruk.
Sebastian är nu 30 år gammal och har lämnat både kriminaliteten och gangsterrapkarriären bakom sig. Idag möter ni en troende man som brinner för att hjälpa människor att ställa sig upp och finna rätt väg i livet.

»Läs mer...

Prestera ännu bättre och nå dina mål

Välkommen till Stora måldagen 2017 som genomförs för femte året i följd. Ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för att utveckla dina strategier, prestera ännu bättre och nå dina mål. Några av landets främsta talare och inspiratörer är på plats med sina bästa tips för en bra start på det nya året. 

När: Torsdag 19 januari 2016, kl 13.00-18.00, samt P&P Business Lounge 18.00-19.30
Plats: Stockholm City Conference Centre, Pelarsalen, Drottninggatan 71B

»Se hela programmet...

David Ståhlberg - Digitalisering – vad du bör veta

David Ståhlberg kommer att tala om de senaste trenderna inom teknik och affärer och om hur du startar din egna digitala transformation. Han kommer även prata om de tre sakerna som du måste göra rätt som ledare i vår nya digitala värld.

När: Fre 18 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

»Mer information och anmälan...

Benny Haag - Vadå, beror det på mig?! - en föreläsning om bemötande och kommunikation

Benny har upptäckt att allt han gillar här i livet, från hotell till mataffär och allt däremellan, har väldigt lite med priser och liknande att göra. Det handlar istället om vilket bemötande han har fått. Med positiva exempel medvetandegör Benny vilken oerhörd kraft bemötandet har. Benny Haag är en skicklig historieberättare som trollbinder sin publik. Den här föreläsningen kommer du ha nytta av både i yrkeslivet och privat.

När: Fre 18 nov Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Joris Luyendijk - Why Greed is not the Problem

Joris Luyendijk is a Dutch-born London-based writer and journalist. He is a regular contributor on the morality of finance and on Brexit for the Guardian as well as for Dagens Nyheter in Sweden, NRC Handelsblad in the Netherlands and Ahora in Spain. Joris had his breakthrough in Scandinavia in 2016 with his latest book Swimming with Sharks (Simma med Hajar). Set in Europes financial center, the City of London, and based on over 200 interviews with bankers and banking staff working there, the book explains in simple and jargon-free language why even insiders do not believe that their own banks are now safe.

När: Fre 25 nov Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jenny Åkerman - Ja tack, Hjärna!

Jenny Åkermans föreläsningar är styrketräning för hjärnan. Hon lär ut de bästa sätten att förbättra ditt minne och vässa retoriken. Jenny hjälper dig att plocka fram kreativiteten, förbättra din presentationsteknik och fundera över både din IQ och EQ. I sina fartfyllda föreläsningar delar hon med sig av kunskaper och insikter om hjärnas funktion, grundläggande fakta om hur våra tankar, värderingar, minnen och sanningar blir till och hur man kan vara med och styra dem. Det är inte alls ovanligt att den som varit på en av Jennys föreläsningar kommer ut nyförälskad, i sin egen hjärna.

När: Tis 06 dec Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Adam Tensta - Varför är mångfald viktigt och hur gör man

Adam Tensta är artist och en av Sveriges starkaste röster mot rasism. Han använder sitt inflytande för att arbeta för mångfald inom organisationer och delar av samhället. Hans föreläsning rör mångfald, hur den kan se ut, varför den är viktig och hur man når den - allt berättat via Adams egen resa från inspelning av musik i garderoben hemma i Tensta till turnéer i över 40 länder. I föreläsningen kommer Adam bland annat att ta upp: Fungerar mångfald? Vad är mångfald och hur kan den se ut? Varför är mångfald viktigt? Hur kan man jobba för att öka mångfalden på sin arbetsplats?

När: Tor 15 dec Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2