Inspirationsbrev Juni 2022

Anders Borg - Är du intresserad av vad som händer i världen?

Vad händer med räntorna och bostadsmarknaden? Vilka utvecklingar ser vi i den internationella handeln? Hur agerar vi ekonomiskt idag jämfört med igår? Vad händer med mat- och energipriser? Hur påverkas vi ekonomiskt av det krig som sker mellan Ukraina och Ryssland? Det och mer svarar Anders Borg på när vi fick träffa honom för ett samtal. Funderar du mer kring Sveriges och världens ekonomi samt framtid? Kontakta Talarforum och boka en föreläsning med Anders eller någon annan av våra duktiga talare.

»Läs hela artikeln...

Per Lange - Sälj som ett proffs

Vad utmärker de bästa B2B-säljarna - de som alltid har fullt med säljmöten inbokade med bra leads och stänger affärer snabbt? Per Lange har tillsammans med Peder Linder genomfört ett stor studie om om vad som utmärker proffsen. Studien bygger på mer än 1000 intervjuer med beslutsfattare om vad som gör potentiella kunder intresserade av att lära sig mer om en produkt/ tjänst och vad som övertygar dem att signa affären. Studien fokuserade även på vad de mest framgångsrika techbolagen gjorde för att få igång sin explosiva tillväxt. I den här artikeln avslöjar Per Lange hemligheterna bakom säljproffsen och tillväxtraketerna.

»Läs hela artikeln...

Passa på att boka in höstens talare innan semestern

Planerar du en personaldag, kundevent, konferens, seminarium eller något annat spännande event till hösten? Behöver du något som lyfter eventet till att bli det där lilla extra? Passa på att boka in en talare nu medans datum fortfarande finns tillgängliga.

Välj någon bland våra cirka 8 000 fantastiska talare. Söker ni inspiration, skratt eller kunskap så har vi någon som kommer passa perfekt för just er.

Det finns flera ämnen som är högaktuella just nu:
Funderar ni kring kriget i Ukraina och hur det kommer att påverka er, Sverige och världen framöver?
Funderar ni kring det kommande valet eller behöver en moderator som kan styra upp ett samtal?
Hållbarhet, är och kommer alltid att vara ett högaktuellt ämne.
Kanske är ni intresserade av motivation, team och ledarskap nu efter två tuffa pandemiår?
Hur kommer digitalisering och AI påverka er framöver?

Kontakta oss för rådgivning och bokning

Vill du arbeta med Sveriges främsta inspiratörer och föreläsare?

Vill du bli vår nya kollega? Drivs du av hjälpa dina kunder att bli framgångsrika? Som Booking Agent på Talarforum matchar du enastående personer som har en speciell talang att fånga en publiks uppmärksamhet med våra kunders behov i deras planering inför sina kommande evenemang. Om du har ett stort inre driv och du vill arbeta fritt under eget ansvar kan detta vara rollen för dig. Välkommen in med din ansökan.

Läs mer om tjänsten

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2