Kul på jobbet – varför och hur? Missa inte föreläsningen live på Facebook

Ami Hemviken

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration, det gör vi bland annat genom att matcha dig med rätt talare för just ert tillfälle. På fredag den 28 april erbjuder vi alla som inte har möjlighet att komma på våra frukostföreläsningar runt om i landet möjligheten att se den inspirerande föreläsningen Kul på jobbet – varför och hur? med Ami Hemviken live via Facebook. Låt dig inspireras och ta till dig Amis kunskap och budskap vart du än befinner dig. Det enda du behöver är tillgång till är en dator, internetuppkoppling och ett Facebook konto där du följer oss. Det är första gången vi testar detta så vi hoppas att ni har överseende med eventuella nybörjarmisstag.

För er som inte har möjlighet att närvara på Amis frukostföreläsning i Stockholm kommer vi alltså att sända live på Facebook fredag den 28 april kl 8.15-9.00.

Hur gör jag?

Följ Talarforum i Skandinavien AB på Facebook och se till att titta i vårt eller ditt eget nyhetsflöde kl 8.15 då Ami startar föreläsningen; Kul på jobbet – varför och hur? Det är en upplyftande och rolig föreläsning om gemenskap, relation och kommunikation. Ami berättar om de nycklar som finns för att känna mer kraft och energi på jobbet. Vad säger beteendevetenskapen och hur omsätter man det i praktiken? Ami är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Ami var nominerad till Årets talare 2016.

Följ och gilla oss på Facebook och se föreläsningen live här:
Klicka här för att komma till Talarforum på Facebook och se föreläsningen live

Vi på Talarforum är en oberoende talarförmedling som arbetar med att matcha rätt talare, föreläsare, moderator eller underhållare till ditt tillfälle. Vår passion och drivkraft är att sprida kunskap genom inspiration och det gör vi genom att matcha dig med rätt talare för just ert tillfälle. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer.

Stärker budskapet

Varför boka föreläsare? - Att anlita en extern föreläsare stärker budskapet och säkerställer att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om teambuildning, kommunikation, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration m.m.

Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas vidareutbildningar och olika typer av evenemang, exempelvis kick-offer, ledningsgruppsmöten, jubileum, produktlanseringar. För att säkerställa att budskapet förmedlas på bästa sätt, ge organisationen en vitamininjektion och inte bara bli ännu ett möte - boka en extern föreläsare. Det samlar människor, underlättar kommunikation och tydliggör mål och riktning.

Läs även Amis artikel Gnälltiden är förbi - 3 tips för positiv kommunikation på jobbet!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2