Hur mår du?

Samtal med Andreas Piirimets om hur vi fungerar och inte fungerar under stress

Vad skapar stress? Vad gör oss mest stressade? Hur hanterar vi stress av saker som vi inte kan påverka? När är stress bra och när är det farligt? Hur bra är vi på att hantera flera saker samtidigt? Det och mer svarar Andreas Piirimets på när vi fick träffa honom för ett samtal. Funderar du mer kring stress och hur det påverkar både dig personligt och din arbetsplats - kontakta Talarforum och boka en föreläsning med Andreas eller någon annan av våra duktiga talare.

Andreas Piirimets sammanfattar i sina föreläsningar, med en blandning av allvar och lättsamhet, aktuell hjärn-, sömn- och stressforskning på ett populärvetenskapligt sätt. Utifrån forskning och egna erfarenheter ger han konkreta tips och strategier kring hur vi hanterar många bollar i luften, livspussel, höga krav och störande avbrott i arbetet. Verktygen riktar sig till både organisationen och individen och handlar om hur vi kan undvika utbrändhet och sjukskrivningar.

Talarforum träffar Andreas Piirimets och samtalar om stress

Vad skapar stress? Vad gör oss mest stressade? Hur hanterar vi stress av saker som vi inte kan påverka? När är stress bra och ...

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2