Se stjärntalaren Daniel Pink i Stockholm

Daniel Pink

Talarforum har ett brett nätverk key note speakers från alla delar av världen. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt nationella eller internationella talare varje specifika tillfälle.

På Talarforum har vi bland annat hjälpt företaget ProSales Institute under flera års tid att hitta och anlita internationella key note speakers till Nordens största framtidskonferens för ledare i B2B-företag - The Sales Conference.

I år gör vi inget undantag. Genom vårt gedigna nätverk har vi lyckats få hit en av världens mest efterfrågade och högst rankade talare inom ledarskap, psykologi, ekonomi och försäljning - Daniel Pink. Den amerikanske författaren och experten har utsetts till en av världens främsta "Business-thinker" av Thinkers 50 tillsammans med andra välkända namn som Michael Porter och Clayton Christensen. Han har varit talskrivare åt Al Gore är är författare till ett flertal bästsäljande böcker, bl.a. "Drive", "To Sell is Human" och "When: The Scientific Secrets of Perfect Timing".

Hans föreläsning på TED.com om motivations gåta är en av de 10 mest sedda, med mer än 19 miljoner visningar.

Daniel Pink i Stockholm

Boka din biljett till Dan Pink 8 november 2018 till 20% rabatt!

Talarforum kan nu erbjuda dig som kund och prenumerant att uppleva Daniel Pink live i Stockholm den 8 november på The Sales Conference. Konferensen riktar sig främst till dig som är ledare VD, försäljningschef, marknadschef, personalchef eller motsvarande men alla är givetvis välkomna.

Du har även möjlighet att träffa oss på Talarforum på plats för att diskutera dina behov av talare till nästa konferens.

Datum: 8 november kl. 08.00-17.00
Plats: Annexet/Globen, Stockholm
Kostnad: Vi erbjuder dig 20% rabatt på priset. Du betalar då 3996 kr ex moms (ord. 4995 kr)

Anmälan: Du anmäler dig på www.thesalesconference.se med koden: TSC18TALA

På plats kommer du även att få inspiration om trender, forskning och ledarskap från andra talare vi erbjuder, exempelvis Dr Jonas Ridderstråle, professor Robin Teigland, författaren Thomas Erikson (Omgiven av idioter) samt forskaren och säljexperten Henrik Larsson-Broman.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2