Årets talare i Sverige 2011

Olof Röhlander

Från början var han ingen självklar stjärna med stor publik, men målmedvetenhet, noggrannhet och jakten på ständiga förbättringar för att skapa den perfekta föreläsningen har successivt lett honom till toppen. Talarforums kunder har röstat fram Olof Röhlander till Årets talare 2011. Idag är Olof Röhlander Sveriges mest efterfrågade föreläsare i näringslivet och utsedd till Årets talare, säger Fredrik Sjöholm talaransvarig på Talarforum.

Motivering

Hans ambitioner och höga mål inspirerar andra att känna att det möjligt att förändra sitt liv. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass. Men det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja, övertygelse och modet att gå sin egen väg. Som coach delar han med sig av egna och andras framgångar och misslyckanden, berör publiken i hjärtat, menar varje ord han säger och lever som han lär.

Olof Röhlander har en bakgrund som elitspelare i bordtennis, är licensierad mental tränare och certifierad coach. Tidigare verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget, Örgryte Fotboll, ordförande i Riksförbundet för mentala tränare och syns ofta som expert på mental träning i media. Han föreläser om motivation, inspiration, målsättning och mental träning. Genom en trägen och målmedveten satsning har han idag blivit Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Trots hundratals föreläsningar runt om i landet varje år har han även hunnit med att debutera som författare med försäljningssuccén ”Det blir alltid som man tänkt sig”.

– År 2006 satte jag upp Talarforums pris "Årets talare" som en fiktiv löpsedel hemma. Ett oerhört högt ställt mål, nästan för svårt, konkurrensen var mördande. Men jag körde på med en kompromisslös målmedvetenhet, vågade tro på drömmen. Att just jag får det här priset visar därför att det blir som man tänkt sig, säger en lycklig Olof Röhlander.

– Jag har sett Olof föreläsa många gånger genom åren och sett hur han hela tiden har utvecklats och slipat på detaljer för att bli ännu bättre. Hans utveckling som föreläsare har verkligen gett resultat. Under hösten 2011 har det inte gått en dag utan att flera kunder i näringslivet har hört av sig och velat boka honom och nu i början av 2012 är han om möjligt ännu hetare, säger Fredrik Sjöholm, talaransvarig på Talarforum.

Utmärkelsen Årets talare delas sedan 2006 ut av kompetensnätverket Talarforum. Tävlingen är öppen för alla att nominera en person som har stimulerat, motiverat och berört dem under året. Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, inspiratör eller någon annan. Huvudsaken är att det är någon som på ett exceptionellt sätt förmedlar sitt budskap. Årets talare 2010 var psykologen och föreläsaren Jörgen Oom.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2