Peace & Love 2010

28 juni till 3 juli - 6 dagar av kärlek, budskap och musik

Sveriges största festival

2009 blev Peace & Love Sveriges största festival någonsin. Med sin stora musikaliska bredd och fokus på föreläsningar, debatter, poesi, dans och nycirkus lockades över 37 000 besökare per dag till Borlänge.

I år pågår Peace & Love mellan 28 juni – 3 juli och stoltserar med ett digert program, över 150 artister så som Jay-Z, Lily Allen, Patti Smith, Kent, The Kooks, Them Crooked Vultures, John Fogerty, Alice in Chains och Mando Diao samsas med talare som Jan Eliasson, Marcus Birro, Magnus Lindkvist, Jonas Hassen Khemiri m.fl

Mer än en festival

Visionen är att åstadkomma något mer än att arrangera en vanlig festival. Arrangören ser Peace & Love som något betydligt större och viktigare än så. Tanken är att Peace & Love-veckan, med forum och festival, ska finnas till som en årligen återkommande mötesplats för människor i alla åldrar och av alla kulturer och nationaliteter.

Peace & Love Forum

Precis som tidigare år har Talarforum hjälpt festivalen att ta fram rätt talare och debattdeltagare.

Kerstin Årre, ordförande i Peace & Love:
”Peace & Love Forum har blivit en allt större och viktigare del av festivalen. Vi behövde därför en samarbetspartner för våra debatter och föreläsningar som kunde förmedla talare med anknytning till vårt budskap om mångfald, gemenskap och förståelse. När vi valde Talarforum som förmedlare fick vi kunskap och engagemang och Talarforum har gett oss en väldigt bra grupp talare utifrån årets tema, Frihet.”

Peace & Love pågår 28 juni – 3 juli.
Mer info om festivalen: http://www.peaceandlove.nu

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2