Peace & Love Forum presenterar årets tema: Mod, Hopp och Kärlek

Sedan 2004 är Forum en del av Peace & Love-festivalen. I samband med denna del sker bland annat debatter och seminarier kring ett för året valt tema. För besökaren finns möjligheten att ta del av detta och själv kanske ta med sig en tanke hem och i lugn och ro själv bearbeta den på sitt eget sätt. Årets tema är Mod, Hopp och Kärlek och syftar till att uppmärksamma modiga människor som förändrat historien på ett positivt sätt och inspirera till att vi alla har möjligheten att göra skillnad. De första klara namnen som medverkar i år är bland annat Jan Eliasson, Tina Thörner och Pär Johansson.

Den första debatten ”Gränslöst Mod” leds av Nisha Besara, statsvetare och chefredaktör för Dagens Arena. Debattörer är f.d. svensk utrikesminister och tidigare ordföranden för FN:s generalförsamling Jan Eliasson. Dokumentärfilmaren och författaren Ulla Lember och helikopterpiloten samt piratjägaren Robert Karjel medverkar också.

– Det är viktigt att vi engagerar oss på andra platser och inte bara på de lokala områdena. Att skänka hopp till andra människor även om det kostar på. Man ska inte bara se till vad som kan vara jobbigt och krävande för en själv utan faktiskt se till vad man skapar och ger till andra. Därför känns det väldigt roligt och engagerade att få vara med vid Peace & Love och i detta forum, säger debattdeltagaren Robert Karjel.

Övriga namn:

Pär Johansson

Initiativtagare och ledare för Glada Hudik-teatern som är den mycket uppmärksammade teatern där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans på scenen. Pär kommer att föreläsa om modet att tänja gränser och hoppet om att nå längre. Och naturligtvis om Kärleken.
Läs mer om Pär Johansson

Tina Thörner

Internationellt välkänd kvinna i den mansdominerade motorsporten. Tina föreläser med humor, igenkänning och positiv kraft om modet att ta kommando över sitt eget liv och förverkliga sina innersta drömmar. En föreläsning med Tina är en själslig vitamininjektion med mängder av handfasta tips.
Läs mer om Tina Thörner

Anna Granath

Är komikern med musikalbakgrund som älskar att skruva till sina berättelser. Hon är dansare, komiker och programledare. Hennes bitvis ironiska humor bottnar i självupplevda händelser och uppstår mellan den polerade, insmickrande ytan och det politiskt inkorrekta
Läs mer om Anna Granath

Al Pitcher

Är komikern från Nya Zeeland som nu ockuperat sitt nya hemland Sverige med sin stand-up. Han har en lysande interaktion med publiken och detta kombinerat med sin fantastiska improvisationsförmåga däckar han den mest kräsna publik.
Läs mer om Al Pitcher

Lennart Bång

Om du tänker spoken word och komedi, en blandning av det talade ordet, modern poesi och standup. Lägg till intelligens och satir så har du Lennart Bång. En av Sveriges hetaste spoken word-artister och komiker som kommer att leverera mängder av skratt men även en och annan insikt om samtiden vi lever i.
Läs mer om Lennart Bång

Samarbetspartners:

Peace & Love Forum 2011 kan stolt presentera att man under årets tema samarbetar med Ordfront och Expo. Även Borlänge bibliotek, ABF och Studieförbundet Bilda Gävledala är samarbetspartners.

Mer info om Peace & Love finns på http://www.peaceandlove.nu

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2