Vill du börja föreläsa? Ansök till Talarforum Talang

Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera och få människor att lyssna? Då kan det vara dig vi söker.

Efter förra årets succé är det äntligen dags igen och en ny föreläsartalang ska utses. Personen ska kunna inspirera, motivera och utbilda andra människor med sin historia, kunskap och sitt sätt att framföra ett budskap.

Talarforum Talang startade för att vi såg ett växande intresse bland unga att föreläsa och nå ut med sitt budskap. De personer vi träffade hade varken nätverken eller kunskap kring hur man kommer igång och in i föreläsarbranschen. Det vill vi ändra på! Talang är en del i arbetet att hitta nya talanger. Vi har även auditions på vårt kontor i Stockholm men det är fler som hör av sig till oss än vad vi har möjlighet att titta på. Därför tycker vi Talang är ett bra koncept att nå fler och nå bredare.

Vill du eller känner du någon som vill börja föreläsa?

Det enda du behöver göra för att ansöka är att filma dig själv i max 3 minuter där du kort beskriver vad du föreläser om, vem du är och visar hur du är på scen. Det går utmärkt att spela in filmen med din mobiltelefon.

Skicka in din ansökan här

Talarforum Talang - För dig som vill börja föreläsa

Drömmer du om att sprida ditt budskap och föreläsa? Har du förmågan att inspirera och motivera människor? Brinner du för at...

Läs mer om Talang och ansök.

Lycka till!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2