Talarforum Talang

Finalisterna är nu klara!

Se finalisternas bidrag här.

Är du nästa stjärnföreläsare? Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera och få människor att lyssna? Då kan det vara dig vi söker.

Efter förra årets succé är det äntligen dags för en ny föreläsartalang att utses. Personen ska kunna inspirera och utbilda människor med sin historia och kunskap. Personen ska även göra det på ett sätt som verkligen når fram till människor. Känner du igen dig?

Ta chansen och ansök till Talarforum Talang idag!

Talarforum Talang - För dig som vill börja föreläsa

Drömmer du om att sprida ditt budskap och föreläsa? Har du förmågan att inspirera och motivera människor? Brinner du för at...

Talarforum Talang startade för att vi såg ett växande intresse bland unga att föreläsa och nå ut med sitt budskap. De personer vi träffade hade varken nätverken eller kunskap kring hur man kommer igång och in i föreläsarbranschen. Det vill vi ändra på!

Vill du eller känner du någon som vill börja föreläsa? Förra årets vinnare var Nicholas Fernholm. Han föreläser bland annat om samhällsförändring och behovet av att förbereda sig för ett automationssamhälle.

På andra plats kom Mirjana Krisanovic som föreläser om fördomar som finns mot blinda personer och vikten för henne att bli sedd som en person bortom blindheten. Hon delar med sig kring erfarenheter av mobbing och depression samt hur du kan ta dig ur negativa tankar.

Ansökan är nu stängd

Vinnaren Nicholas Fernholm om vad Talang betytt för honom och varför just du ska söka.

Talarforum Talang har öppnat många dörrar för mig senaste året, och det har fortsatt ge många möjligheter än idag. Priset blev startskottet för ett nytt kapitel i mitt liv, vilket jag är extremt tacksam för. Utmärkelsen har gett mina kunder trygghet i att det dom får är kvalité och nått utöver det vanliga. Jag var relativt ny när jag ansökte till Talarforum Talang 2018, jag hade endast haft ett fåtal föreläsningar och hade mycket arbete kvar att göra. Trots detta så vågade jag söka och arbetade stenhård med min presentation, vilket gav enormt värde i slutändan. I priset ingick ett mentorskapet av Lisa Ekström, som har varit en ledande stjärna i min resa framåt. Hennes mentorskap har betytt enormt mycket för mig, där jag inte skulle lyckats utan henne. Lisa, tillsammans med Masterclass-ubildningen tog min föreläsning till nästa nivå. Jag hoppas att du har modet, viljan och engagemanget att våga söka och chansa på att bli Talarforums Talang 2019! Lycka till!
- Nicholas Fernholm

Finalisterna väljs ut på två sätt. Talarforums jury väljer ut 5 finalister och 3 finalister väljs ut genom folkets röst. Nominerade bidrag publiceras löpande från mitten av december. Då öppnar även möjligheten att både rösta och se bidragen.
Sista dagen att skicka in ansökan och att rösta på publicerade bidrag var 28 januari 2019.

Finalen sker inför en livejury och publik på mässan Möten och events i Stockholm den 20 februari. Samtliga finalister måste ha möjlighet att befinna sig i Stockholm under finaldagen. Vi ersätter inte resa eller logi.

Vinnaren får tre utbildnings- och coaching tillfällen med Lisa Ekström. Tillfällena sker i Stockholm eller via telefon alternativt webb. Topp 3 finalister blir inbjudna att föreläsa på Talarforum där de även kommer information om hur branschen fungerar och tips på hur de kan ta nästa steg i karriären.

Detta är ett unikt tillfälle för unga talanger att sprida sitt budskap. Vi ser det som ett tillfälle att lyfta unga talanger som vill börja föreläsa eller som kanske precis börjat föreläsa men vill komma ut mer. Vi hoppas att du kommer och tittar på morgondagens stjärnor i finalen på möten och events på Kistamässan den 20 februari! Registrera din kostnadsfria biljett här.

Har du frågor är du välkommen att maila talang@talarforum.se.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2