Är du Sveriges nästa stjärnföreläsare? Vi söker nya talanger - Talarforum talang

ar_du_sveriges_nasta_stjarnforelasare_talarforum_talang

Är du nästa stjärnföreläsare? Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera andra och få människor att lyssna? Eller känner du någon som passar in på beskrivningen? - Då kan det vara dig vi söker.

Vi på Talarforum söker ständigt efter nya talanger och har flera auditions varje vecka. Men det är fler personer som hör av sig än vad vi har möjlighet att titta på, säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang. Därför kommer auditionscenen tillfälligt att flytta ut från Talarforums kontor, till en ny plattform, en större scen. Nu kan alla som drömt om att börja föreläsa och sprida kunskap ta chansen och söka.

Det enda du behöver göra är att filma dig själv i max 3 minuter. Visa kort vem du är, vad du föreläser om och hur du är på scen. Spela in filmen med din mobilkamera eller vad du har tillgängligt och skicka sedan in din ansökan här.

Finalen sker live inför publik och jury på mässan Möten och Events 21-22 februari 2018 i Stockholm. Juryn består av Sveriges främsta föreläsare samt Talarforums senior talent director. 12 personer kommer i finalen att slås om titeln Årets talartalang 2018.

Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap och lyfta människor som vill börja föreläsa eller som kanske föreläser lite men vill komma ut och föreläsa mer.

Talarforum Talang - söker dig som vill börja föreläsa

Är du nästa stjärnföreläsare? Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmåga...

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration. Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap, lyfta talarbranschen och öppna upp en kanal för människor som vill börja föreläsa eller som vill komma ut och föreläsa mer. Vi får ofta höra av personer att de inte har nätverket, erfarenheten eller kunskapen om hur det går till att börja föreläsa. Genom det digitala formatet kan vi bidra till en större öppenhet och ge chansen för människor i alla åldrar, med olika bakgrund över hela Sverige som vill börja föreläsa. Vi hoppas sedan på ett blandat och riktigt intressant startfält till finalen inför ögonen mässpublik och en spännande jury som även ger öppen feedback till finalisterna, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Finalisterna väljs ut på två sätt. Talarforums jury väljer ut 9 finalister och 3 finalister väljs ut genom folkets röst. Rösta på dina favoriter och säkra deras plats i finalen på Talarforums hemsida. De nominerade bidragen kommer att publiceras löpande med start i december. Då öppnar möjligheten att både rösta och titta på bidragen. Sista ansökningsdagen är 15 januari 2018.

Vinnaren, Årets talartalang, får en plats i Talarforum Akademi – Masterclass. En utbildning för professionella föreläsare. Det ger vinnaren möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential som föreläsare och samtidigt bredda sitt nätverk tillsammans med andra föreläsare. Läs mer om Talarforum Akademi.

Vi ångrar bara de chanser vi aldrig tog – ansök idag!

Talarforum är en oberoende talarförmedling som arbetar med att matcha rätt talare, föreläsare, moderator eller underhållare till ditt specifika tillfälle. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. Vår styrka ligger i att identifiera, analysera och matcha kundernas behov för att få rätt person på rätt plats.

Följ finalen live på mässan Möten och Event den 21-22 februari 2018. Säkra din kostnadsfria biljett här!

Talarforum Talang genomförs i samarbete med Möten och Events.
banner_moten_och_events_talarforum_658x128

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2