Vanliga frågor

Vad kostar det att boka en föreläsare?

Priset på föreläsare varierar, det kostar allt från ca 15 000 kronor till över hundratusen kronor. Att boka en föreläsare via Talarforum kostar inte extra men det ger kvalitet och trygghet. Vi förmedlar ingen som vi inte tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat. Alla föreläsningar utvärderas för att du som kund bara ska få kvalitetsföreläsare med toppbetyg.

Vi har tusentals föreläsare i alla prisklasser. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta någon som passar både din budget, tillfälle och publik.

Varför boka en föreläsare?

Att anlita en föreläsare eller moderator förstärker budskapet och säkerställa att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om teambuildning, kommunikation, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration m.m.

Föreläsare bokas både vid interna och externa evenemang och vidareutbildningar. Vanliga tillfällen är kick-off, ledningsgruppsmöte, produktlansering, julfest, utbildning, personalmöte och många, många fler.

Säkerställ att budskapet förmedlas på bästa sätt, ge organisationen en vitamininjektion och se till att det inte bara blir ännu ett möte - boka en extern föreläsare. Det samlar människor, underlättar kommunikation och tydliggör mål och riktning.

Varför boka via Talarforum?

Vi på Talarforum har lång erfarenhet att hjälpa våra kunder få rätt person till rätt plats. Våra kunniga rådgivare ser till att ni får rätt föreläsare, moderator eller underhållare utifrån er budget, publik och syfte.

Utifrån era förutsättningar och mål hjälper vi er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle. Kostnaden för en talare varierar från några tusenlappar och uppåt. Det kostar inte extra att anlita en talare via Talarforum, men det ger kvalitet och trygghet. Vi förmedlar ingen som vi inte tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat. Alla föreläsningar utvärderas efteråt och försäkrar dig som kund om att du bara får kvalitetsföreläsare med toppbetyg.

Vi är en oberoende talarförmedling och ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett högst medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som överrensstämmer med dina krav.

Ring, maila eller chatta med oss så hjälper vi dig!

Läs mer om Talarforum

Vad är en Talarförmedling?

Talarforum är en oberoende talarförmedling. Det betyder att vi hjälper våra kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare och bokar dem. Ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Vi utgår alltid från era förutsättningar och mål när vi hjälper er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle. Vår rådgivning kostar inget extra.

Vad är talargaranti? Får alla det?

Ja, alla som bokar föreläsare eller moderator via oss omfattas av vår talargaranti. Det betyder att vi ersätter med en likvärdig talare om något skulle inträffa och personen inte kan närvara på evenemanget. Exempelvis sjukdom, inställd flyg- eller tågtrafik eller något annat oförutsett som gör att föreläsaren inte kan medverka. Detta kan vi erbjuda tack vara vårt oerhört breda kontaktnätverk och personalstyrka.

Kan ni ge ut kontaktuppgifter till föreläsare?

Nej, vi ger aldrig ut kontaktuppgifter till någon vi samarbetar med.

Kostar det att få hjälp och förslag av en rådgivare?

Nej, det kostar inget. Vår rådgivning är kostnadsfri. Du är välkommen att chatta med oss, maila info@talarforum.se eller ringa 08-545 535 00.

Frågor och svar för dig som vill bli föreläsare

Kostar det något att vara med i ert nätverk?

Nej, det kostar inget att vara med i vårt nätverk.

Vad kan jag begära i arvode som föreläsare?

Det är individuellt vad föreläsare begär i arvode. Är du i början av din karriär rekommenderar vi att du tittar på författarförbundets arvodesrekommendationer för att hitta en bra nivå.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2