Inspirationsbrev Oktober/November 2014

Han får toppcheferna att lyssna – Sveriges näringsliv skakas om

Milad Mohammadi är en av Sveriges just nu mest efterfrågade och inspirerande föreläsare. 2014 fick Milad högst betyg av alla talare på Petter Stordalens prestigefyllda internationella vinterkonferens för de anställda i Choice-kedjan. Han har blivit utnämnd till Supertalang av Veckans Affärer, Superkommunikatör av Resumé, Årets Uppstickare av Shortcut och är enligt tidningen Dagens Industri (DI) en av de mest efterfrågade talarna i det nordiska näringslivet.
Men det har inte alltid sett ut så. För DI berättar Milad om de svåra åren, då han till slut stod inför att antingen ta sitt liv eller fortsätta kämpa.

»Läs hela artikeln...

Professorns bästa säljtips – Neil Rackham kommer till The Sales Conferece

Den 18 november är det dags för The Sales Conference i Stockholm. Programmet är fullmatat med intressanta föreläsare som berättar om det senaste inom försäljning. En av dem är Professor Neil Rackham, världens främste forskare på B2B-försäljning. Professor Rackham är kanske mest känd för sitt arbete med säljmetoden SPIN (en akronym för en metodisk frågestruktur inom komplex försäljning, där S står för situation, P för problem, I för inverkan och N för nytta). Hans banbrytande arbete om SPIN-Selling, publicerades redan 1988, och har blivit en av de mest sålda affärsböckerna. Men professor Rackhams arbete ligger inte i det förflutna. Han har drivit världens största forskningsprojekt om effektiv försäljning, skrivit ett flertal bästsäljande böcker och fortsatt vara inriktad på att studera strömningar i affärsvärlden.

»Läs hela artikeln...

Per Holknekt i Talarna - Talarforums podcast

I Talarna träffar Pelle Tornell föreläsare, författare och forskare som delar med sig av insikter, inspiration och personliga historier. I detta avsnitt intervjuas Per Holknekt om vikten att veta vem man är, inte bara vad man gör. Vi träffar Per första dagen på sitt nya företag och bjuds med på en resa som började i Dalarna 1960 och som började på nytt i år.

»Läs hela artikeln...

Har du bokat talare och underhållare till årets julfest?

Vi på Talarforum vill så här i höstmörkret tipsa om några av alla föreläsare, underhållare och programledare som kan få julfesten att verkligen bli någonting extra. Vi kan erbjuda allt från matinspiration och ståuppkomik till föreläsning om träning och hälsa. Tillsammans hittar vi det som kommer att förgylla julfesten och som passar bäst för just ert företag.

»Läs hela artikeln...

Thomas Ek - Designing good life - Ledarskap, försäljning och entreprenörskap

Möt superentreprenören bakom OBH Nordica. Tillsammans med sin bror Peter byggde Thomas Ek ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. Han föreläser inspirerande om ledarskap, sälj & marknad och entreprenörskap. Ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare.

När: Fre 31 okt Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Emmanuel Ezra - Bemötande - att leva inifrån och ut

Emmanuel Ezra talar i den här föreläsningen om bemötande och hållbar förändring som är mer än bara yta och kosmetik. Emmanuel Ezra är kirurg och en mycket uppskattad föreläsare. Han talar om det goda mötet mellan människor, om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Emmanuel är en mycket tankeväckande och inspirerande föreläsare som passar för alla som någon gång möter andra människor.

När: Tis 11 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Petra Mede - Från färdtjänst till paljetter - Afterworkföreläsning med Petra Mede

Petra Mede är ståuppkomiker, programledare och skådespelare som gjort kometkarriär. 2007 blev hon utsedd till Årets nykomling på svenska Standup-galan och har sedan dess blivit känd för hela svenska folket som en frisk fläkt i komikervärlden. I ” Från färdtjänst till paljetter” berättar Petra om vägen tillbaka. Om hur hon har vänt motgång till framgång. Petra visste precis vad hon ville bli. Hon var fast besluten att bli professionell dansare. Drömmen gick i kras samtidigt som hennes rygg. Hur tar man sig tillbaka när man har fått hela sin tillvaro vänd upp och ner? Hur lever man med smärta varje dag? Hon berättar om sin resa som tog henne från förtidspensionär till att, inom loppet av några få år, bli programledare med uppdrag för Sveriges mest sedda TV-program. Det är en entusiasmerande och bitvis gripande föreläsning som ger en stark känsla av hopp inför framtiden.

När: Fre 5 dec Afterworkmingel 16.15-17.15 Föreläsning 17.15-18.00
Var: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2