Inspirationsbrev Juni 2017

Vi ses väl i Almedalen?

Vi finns på plats i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela veckan Almedalsveckan 3 -9 juli. Boka in veckans kanske viktigaste seminarier som behandlar hur vi underhåller vårt viktigaste arbetsredskap. Måndag 3 juli kl. 12.00-13.00 och onsdag 5 juli kl. 8.30-9.30. Välkomna!

»Läs hela artikeln...

Jenny Åkerman - Hur underhåller vi vårt viktigaste arbetsredskap?

Ingen ser den, få tänker på den, alla hör den och den kan avgöra din framgång. Den kan även påverka hur du mår, både fysiskt och psykiskt. Det handlar om rösten, din röst. Rösten är ett nödvändigt arbetsredskap för en tredjedel av alla yrkesverksamma personer i Sverige.

»Läs hela artikeln...

Vi lanserar nu Talarforum Akademi

Talarforum Akademi – Masterclass är en heltäckande utbildning för föreläsare som behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. För att våra föreläsare ska kunna nå sin fulla potential.

»Läs hela artikeln...

Per Schlingmann - I maktens öga

Tips på sommarläsning - I maktens öga avslöjar spelet under politikens välpolerade yta. Vi får följa maktkampen mellan två ministrar, smutsiga utspel och spelet med – och mot – medierna.
Per Schlingmann har erfarenhet som partisekreterare och statssekreterare och en unik inblick i spelet bakom kulisserna. Han är idag rådgivare och föreläsare.

»Läs hela artikeln...

Talarforum växer

Vi har nyligen anställt fyra nya säljare för att kunna möta den ökade efterfrågan. Talarforum gör att innehållet i möten och event blir konkurrenskraftigt och säkerställer att budskapet når fram till åhöraren. Att erbjuda bra och relevant innehåll i möten, event och konferenser är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

»Läs hela artikeln...

Ari Riabacke - Att våga är att vinna

Om vi inte följer våra drömmar vad finns där då? Det som håller många tillbaka från att göra saker de drömmer om i livet, vara sig själv i större utsträckning och säga vad man tycker och tänker på jobbet är ofta rädslan för vad andra ska tycka och inte minst rädslan för att misslyckas.

»Läs hela artikeln...

Carlos Rojas - 90 % av flyktingarna är fast i ett land utan demokrati

Flyktingar flyr inte till de länder som rymmer flest flyktingar, de flyr mot ett land med demokrati. Konsekvenserna av regeringarnas bristande beredskap skapar en känsla av kaos, inte bara för oss invånare utan främst för de som är på flykt. På grund av känslorna som uppstod efter 2015, har EU-staterna och även andra demokratiska stater infört strängare regler, noggrannare gränsbevakningar och kommunicerat en restriktiv inställning till flyktingmottagande.

»Läs hela artikeln...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2