Sveriges coolaste landslag

Missade du den spännande och roliga dokumentären på SVT om Sveriges coolaste landslag? Lugn, på SVT-Play har fortfarande möjlighet att följa landslaget i minnessport fick två nya supertalanger och hur det dramatiskt ändrade både SM och landslagets träning inför VM. Dokumentären fokuserar såväl på dramatiken runt själva tävlingarna och VM, hur landslagsgruppen förändrades när nya talanger kom med samt på några av deltagarnas personliga utveckling.

Det är nog inte så många som vet att Sverige har ett landslag i minnessport. Tävlingarna går ut på att snabbt lära in mycket stora mängder information. Den med bästa minnet vinner.
I dokumentären Sveriges coolaste landslag lär vi känna personerna som utför dessa till synes övermänskliga prestationer och filmen skildrar lagets väg fram till VM i London 2012.
Vi får följa när Mattias Ribbing och de andra från svenska minneslandslaget reser runt i Europa under en tävlingssäsong. Under tävlingarna inför SM möter de oväntat den då bra 21 år gamla Jonas von Essen och Marwin Wallonius som förbundskaptenen Idriz Zogaj beskriver det som om svenska fotbollslandslaget hade fått in två nya Zlatan – på en gång. Detta leder till helt nya möjligheter för landslaget i säsongens stora final, VM i minne i London.
Sveriges coolaste landslag är en varm och humoristisk dokumentär om med- och motgångar hos ett gäng personer med ovanliga förmågor.

Mer om dokumentären Sveriges coolaste landslag på SVT.se

Hos oss på Talarforum kan du boka Mattias Ribbing, Jonas von Essen och Idriz Zogaj för föreläsningar.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2