Leo Razzak
Fotograf: Talarforum

Leo Razzak

Ledarskap, entreprenörskap och mångfald

Leo Razzak berörde hela Sverige med sin berättelse i sitt sommarprat 2013. Redan då räknades han som en av Sveriges främsta talare.

Sedan dess har han examinerat som producent vid Stockholms dramatiska Institut och etablerat sig på den svenska filmscenen genom huvudrollen i TV4s tv-serie Torpederna. Han har även medverkat i Bonusfamiljen och Solsidan. Senast gjorde Leo sin regidebut med dokumentärfilmen Zlatan - för Sverige i tiden där han rör vid stora frågor som identitet, nationalitet och nyckeln till framgång.

Leo Razzak har en lång erfarenhet av branschen. Han har talat på de flesta av de stora scenerna bl.a. Stora chefsdagen, HR-dagarna, Socionomdagarna. Han har även modererat många stora evenemang så som SVT:s valdebatt, Gyllene Hjulet, Prins Daniels Fellowship och Europas största finansevent Börshajen Academy.

Till vardags driver Leo tillväxthubben Värmeverket där han samlar sina bolags engagemang. Leo är grundare och delägare i bl.a. Diemonde, Hempur och Juma In-pak. Han är också ambassadör för Cancerfonden.

Leo har förmågan att kunna anpassa sig till behoven för varje enskilt tillfälle. Hans huvudfokus ligger kring Ledarskap, Entreprenörskap och Mångfald. Alltid med ett lösningsorienterat fokus och med en garanti - Ingen lämnar föreläsningen oberörd.

Pressbilder

Leo Razzak

Leo Razzak

Skådespelare & Entreprenör

Fotograf: Talarforum

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2