Malin Winberg

Malin Winberg

Med hjärta för Norrland

Söker du en kreativ och engagerad moderator med mångårig erfarenhet som journalist och programledare - och som dessutom är personlig tränare och instruktör för gruppträning, ja då är har du kommit helt rätt!

Malin Winberg är moderator och konferencier med bas i Luleå. När hon står på scenen och leder event kombinerar hon tryggt sina erfarenheter från att direktsända radio och att leverera träningsupplevelser i gymmet. Hon jobbar alltid med noga förberedelser, har en stark närvaro och utstrålning på scen samt ett lugn som smittar av sig till såväl deltagare som talare och föreläsare. Några av hennes ledord är personlighet, professionalitet, glädje och engagemang, detta genomsyrar allt hon gör.

För snart tio år sedan flyttade Malin från Stockholm till Norrbotten för att studera radiojournalistik. Det ena jobbet ledde till det andra och idag arbetar hon som moderator, personlig tränare, instruktör för gruppträning och utbildare för ledare inom träning. Malin är fortfarande journalist och gör uppdrag främst för Sveriges Radio. Hon brinner lite extra för ämnen som berör ledarskap, utveckling, näringsliv, jämställdhet, ungdomar samt träning och hälsa.

Malin Winberg är internationellt Licensierad Personlig Tränare och har utbildat sig hos The Academy. Hon instruerar klasser inom funktionell träning (t.ex. cirkel- och intervallträning) samt spinning och yoga. Dessutom kör hon flertalet Les Mills program som BODYPUMP, Les Mills TONE och dansprogrammet SH’BAM.

Exempel på några jobb Malin Winberg har gjort tidigare är "25 years of Barents Cooperation" (internationell konferens på uppdrag av Utrikesdepartementet), Luleå Näringslivsgala och Seminariet Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap. Hon är krönikör för Tidningen Extra i Luleå och är med i SISU Idrottsutbildarnas/Norrbottens Idrottsförbunds föreläsningsteam. År 2017 kom hon tvåa i den internationella tävlingen Les Mills SUPERSTAR.

Malin Winberg tar gärna uppdrag både på svenska och engelska. Hon kan bokas som konferencier, moderator och samtalsledare. Det går också att kombinera detta med dina önskemål kring inspirerande träningspass och/eller föreläsning på samma tema.

Pressbilder

Malin Winberg

Malin Winberg

Journalist

Fotograf: Viveka Österman

Föreläsare

Ledarskap

Friskvård & Träning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2