Inspirationsbrev Januari 2011

Årets talare 2010: Jörgen Oom!

Psykologen och föreläsaren Jörgen Oom har utsetts till Årets talare av Talarforum. Han får utmärkelsen för sin unika förmåga att engagera, roa och motivera sin publik till framgångsrik förändring.

Motivering: Utrustad med humor och retorik i världsklass lyckas Jörgen Oom som ingen annan engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje, engagemang, initiativförmåga och inte minst att känna stolthet över sig själv, sina kollegor och företaget. Under 2010 har han lyckats med konststycket att ytterligare höja sina redan enastående föreläsningsbetyg. Jörgen talar lika mycket till hjärtat som till hjärnan, han roar, inspirerar och lämnar ingen oberörd.

»Årets talare 2010 - Jörgen Oom

Anna Dyhre: "Är du en attraktiv arbetsgivare?"

Med 1,6 miljoner pensionärer inom 10 år, enligt Arbetsförmedlingens senaste prognos, vet vi att det kommer uppstå brist på kompetenta medarbetare inom många sektorer – då gäller det att vara attraktiv! Vad vill ni lägga i ert varumärke som arbetsgivare? Hur ska detta kommuniceras och till vem?.

»Läs hela artikeln här

Fem frågor till entreprenören Mai-Li Hammargren

Hallå där Mai-Li Hammargren, entreprenören bakom klockföretaget Mutewatch. Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag tror att jag är lite som en social kameleont. Beteckningen "ung kvinnlig entreprenör" kanske är mest mitt i prick nu då vårt startup-företag Mutewatch är på uppgång. Annars skulle jag nog bli kallad Handelsstudent. Vissa kallar mig för "den vita afrikanen" på grund av mitt blonda afro!

»Läs hela artikeln här

Från Utbildningsavdelningen presenterar vi Linda Nederberg

Från Överlevarlandet till Livslevarlandet
Vi är alla vår egen ledare och väljer våra liv, medvetet eller omedvetet. Vi väljer stress eller balans, missnöje eller nöjdhet. Det är svårt att bryta mönster men i detta eftermiddagsseminarium med Linda Nederberg får vi hjälp att hitta våra egna svar. OBS! Prova-på-pris!

»{{(http://www.utbildning.talarforum.se/tema/258-fran-overlevarlandet-till-livslevarlandet/|Klicka här för att läsa mer och anmälan...|Utbildning med Anna Nederberg)}}

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2