Inspirationsbrev December 2013

Patrik Nordkvist - Så gör toppsäljarna

Patrik Nordkvist har arbetat med försäljning i över 20 år. Merparten av tiden har han arbetat som försäljningschef och vd i bolag med kraftig tillväxt. Idag är Patrik vd på ett utbildningsföretag och är även grundare av bloggen Försäljningschefen. Här delar han med sig av sina erfarenheter av vad som skiljer medelsäljarna från dem som säljer bäst.

»Läs hela artikeln...

Jenny Åkerman - En recension av Minnet fram och tillbaka

Jenny Åkerman, tidigare ordföranden för Mensa Sverige, har läst hjärnforskaren och läkaren Pontus Waslings bok ”Minnet fram och tillbaka”, vars innehåll fick henne att glädjas. Hon beskriver boken som ”en filosofisk och kåserande betraktelse av det märkliga och fascinerande i att vara människa”.

»Läs hela artikeln...

Expertens fem bästa tips på att rekryterar rätt personal

Anna Dyhre har tidigare varit chef för Universum Sverige och är numera rådgivare och föreläsare. Hon arbetar med att fånga in och förstå vad som driver och attraherar talanger världen över. Man brukar kalla detta Employer Branding, vilket är ett arbetssätt för arbetsgivare att hålla sig attraktiva på arbetsmarknaden. Anna var en av dem som tog begreppet och ”tänket” till Sverige. Här delar hon med sig av sina fem bästa tips på hur man rekryterar rätt personal.

»Läs hela artikeln...

När det gäller talang: är rätt team allt

George Harrison var lättad när The Beatles splittrades, gruppsammansättningen i popbandet hindrade honom från att till fullo utveckla sin talang. Dr Marla Gottschalk är psykolog med inriktning på arbetsplatser och organisatoriskt förändringsarbete. Hon tar Harrison som exempel för att visa hur viktigt det är för ledare och chefer att lägga tid och energi på sina team.

»Läs hela artikeln...

Petra Mede - Boka årets julvärd i TV till kickoffen

Ta chansen och boka Petra Mede till kickoffen. Hon har en helt nyskriven föreläsning som verkligen ger energi och ställer invanda beteenden i nytt ljus.

»Läs hela artikeln...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2