Inspirationsbrev September 2016

Ami Hemviken - Så får du det roligare på jobbet

Vill du ha roligare på jobbet, känna mer engagemang och vilja? Det är upp till dig, arbetsgivaren och samhället i stort. Men det lättaste borde ju vara att starta med dig själv, din kommunikation och det du kan påverka.

Ami Hemviken är beteendevetare och fast övertygad om att ha kul på jobbet är ett mål i sig. Ett mål som får många positiva effekter på såväl minskad personalomsättning, ökade frisktal och därmed förbättrad lönsamhet.

»Läs hela artikeln...

Jörgen Oom firad

På Talarforums fest i augusti firades mästartalaren Jörgen Oom med blommor, Champagne och diplom, för att ha genomfört över 1000 föreläsningsuppdrag för Talarforum.

»Läs hela presentationen...

När upplevde du något oförglömligt senast?

Den 23 oktober välkomnas ni till en inspirerande eftermiddag på Rival för HELA familjen! Det utlovas ett roligt, spännande, energifyllt och intressant event för både vuxna och barn.

Ange rabattkoden Talarforum och köp era biljetter för 120 kr istället för 195 kr (eventet är non-profit). Anmäl dig här!

»Läs hela artikeln...

Christina Rickardsson - Sluta aldrig gå - från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland

Christina Rickardsson föddes i Brasilien där hon bodde tillsammans med sin mamma i en grotta. Senare flyttade de till en kåkstad i Sao Paulo och bodde även på gatan där de tiggde, svalt och utsattes för fysisk och psykisk misshandel. När hon var åtta år gammal adopterades hon och hennes lillebror, mot sin och sin mammas vilja, till ett välmående villaområde i Vindeln, i Västerbotten. Christina vill med sin unika historia inspirera myndigheter och företag att utveckla sitt multikulturella arbete.

När: Tis 18 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2