Inspirationsbrev Oktober 2016

Nominera Årets talare 2016

Vilka vill du nominera till Årets talare 2016?

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under 2016? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller någon helt annat. Huvudsaken är att den eller de du vill nominera har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt.

Kategorierna är:
Årets talare 2016 - Kvinna
Årets talare 2016 - Man
Årets talare 2016 - Genombrott
Årets talare 2016 - Moderator

Vinnarna presenteras 7 februari på Talargalan på Berns

»Läs mer och nominera dina favoriter här...

Christina Rickardsson - Sluta aldrig gå - från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland

Christina Rickardsson föddes i Brasilien där hon bodde tillsammans med sin mamma i en grotta. Senare flyttade de till en kåkstad i Sao Paulo och bodde även på gatan där de tiggde, svalt och utsattes för fysisk och psykisk misshandel. När hon var åtta år gammal adopterades hon och hennes lillebror, mot sin och sin mammas vilja, till ett välmående villaområde i Vindeln, i Västerbotten. Christina vill med sin unika historia inspirera myndigheter och företag att utveckla sitt multikulturella arbete.

När: Tis 18 okt Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Mattias Ribbing - Din optimerade hjärna

Mattias Ribbing är den kreative entreprenören och författaren som vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer. Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias Ribbing länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln

När: Fre 21 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Gustaf Josefsson - Rise of the Digital Nervous System

Mänsklighetens utveckling har alltid samexisterat med teknologin. Vi har skapat den, så som den har skapat oss. Nu har gränsen mellan det fysiska och det digitala börjat upplösas helt. Kommer maskinerna att ta över, eller tog de kanske redan över för länge sedan? Det digitala ändrar inte bara hur vi arbetar, utan varför vi arbetar. Gustaf Josefsson kommer bland annat prata om digital transformation, teknologi, artificiell intelligens och hur vi kommer att påverkas.

När: Fre 11 nov Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Susanne Hedin - Kroppsspråk och kommunikation på jobbet

En inspirationsföreläsning om hur vi kommunicerar med varandra på jobbet. Susanne Hedin guidar oss genom möjligheter och fallgropar och ger oss några nya perspektiv och användbara tips för smidigare samspel och framgångsrikare möten på jobbet.

När: Tis 15 nov Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Benny Haag - Vadå, beror det på mig?! - en föreläsning om bemötande och kommunikation

Benny har upptäckt att allt han gillar här i livet, från hotell till mataffär och allt däremellan, har väldigt lite med priser och liknande att göra. Det handlar istället om vilket bemötande han har fått. Med positiva exempel medvetandegör Benny vilken oerhörd kraft bemötandet har. Benny Haag är en skicklig historieberättare som trollbinder sin publik. Den här föreläsningen kommer du ha nytta av både i yrkeslivet och privat.

När: Fre 18 nov Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Mi Ridell - Kroppen ljuger aldrig - Konsten att tala kroppsspråk

Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar men som endast ett fåtal egentligen förstår, kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.

När: Tis 29 nov Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Marie Ryd - Hållbart ledarskap på hjärnans villkor

Kunskapen om hjärnan och vår kognition ökar i snabb takt och det finns neuroforskare som menar att vi måste ta hand om och träna vårt ”mind” med samma ambition som vår fysiska kropp. Marie Ryd, doktor i medicinsk vetenskap, vetenskapsjournalist, senior partner, konsult och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom sitt område föreläser om ledarskap på hjärnans villkor. Hon förmedlar kunskap om hjärnans biologiska grundfunktioner men även den fantastiska nya insikten om att hjärnan är formbar – hela livet. Varför fungerar hjärnan sämre under social stress, tävling eller större förändringar? När levererar hjärnan som bäst? Hur kan vi optimera omständigheterna för att hamna i ett tillstånd av flow och kreativitet även i tuffa tider? Med en faktaspäckad föreläsning och några ”time in” övningar får du mer kunskap om hjärnans principer när det kommer till beslutsfattande, återhämtningsförmåga, fokus och kanske det viktigaste av allt – närvaro.

När: Fre 02 dec Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2