Inspirationsbrev Jul/Nyår 2016

God jul - i år stödjer vi Rädda Barnen

I år skickar vi inga julkort, vi har istället valt att stötta Rädda Barnen i deras viktiga arbete.

God Jul & Gott Nytt År
Önskar vi på Talarforum

Inför julledigheten ger vi dig Magnus Helgessons bok "Framgång lämnar spår"

Exklusiv julgåva - Vi på Talarforum ger dig Magnus Helgessons e-bok ”Framgång lämnar spår”. Det är inte bara Magnus senaste bok, det är framför allt ett effektivt hjälpmedel inom personlig utveckling, fylld med verktyg för att du ska kunna nå framgång.

VILKA AVGÖRANDE FAKTORER LEDER TILL FRAMGÅNG? Bästsäljaren "Framgång lämnar spår" är en välskriven samling framgångsrecept som går långt utanför vad man förväntar sig av en vanlig bok. Förutom att du kan läsa hur några av världens mest framgångsrika personer burit sig åt för att ta sig dit de är idag, får du i boken chansen att svara på samma frågor som framgångsrika människor ställer sig själva. Du lär dig även att uppfylla dina mål av rätt anledning.

Grundaren av Harrys pubar, Magnus Helgesson, hade vid 21 års ålder uppfyllt sitt mål att bli miljonär men han var olyckligare än någonsin. I den här boken ger han sig ut på jakt efter framgång som lämnat spår, för dig att ta efter.

"Det som har hjälpt mig mest är att titta på hur, vad och varför framgångsrika människor gör som de gör. Det är också därför jag skrivit den här boken, för att göra det enklare för dig att hitta rätt förebilder och ta efter deras metoder, beteenden och tankebanor. Framgång är inte svårt när man vet hur man ska tänka.

I sin bok "Framgång lämnar spår" har Magnus samlat 14 framgångsrika personer och positiva förebilder. Urvalet skedde från 503 intervjuer som han har gjort med framgångsrika personer.

Exklusiv version av ”Framgång lämnar spår”

» Ladda ner e-boken här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2