Inspirationsbrev Augusti 2017

Vill du jobba på Talarforum?

Rådgivande innesäljare med stora möjligheter att utveckla ett framgångsrikt nätverk och karriär sökes. Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker en innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

»Läs hela artikeln...

Mats Lewan - Ditt jobb kommer inte att finnas i framtiden

Det spelar ingen roll om du är läkare, busschaufför, advokat, ekonom, industriarbetare, försäljare, aktieanalytiker, lärare, ingenjör, eller arbetar med kundtjänst – ditt jobb kommer inte att finnas om ett decennium eller två. Inte som det ser ut idag.

»Läs hela artikeln...

Svante Randlert - Så blir ni medarbetarnas och kundernas förstahandsval

Individen har aldrig varit viktigare Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Människan är med andra ord den mest unika konkurrensfaktorn som finns. Att attrahera, engagera och utveckla rätt människor är inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet. Svante Randlert är Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han tillhör den lilla exklusiva skaran som varje år gör fler än 120 föreläsningar i näringslivet.

När: Tis 12 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

John Guthed - Homo faciens – den producerande konsumenten

Om vi är Homo sapiens, den tänkande individen, är nästa generation Homo faciens, den producerande individen. Hur fungerar de, hur når du dem i ett medielandskap som helt kastat om reglerna, och hur visar du att du spelar roll för någon som tycker att de kan allting bäst själv? John Guthed ger dig verktygen till framtidens marknadskommunikation.

När: Tor 14 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Katrine Marçal - Feminekonomi: därför förändrar kvinnors ekonomiska framgång allt

Kvinnor tar plats på arbetsmarknaden på ett helt nytt sätt. Relationen mellan könen har förändrats mer de senaste 60 åren än de 6000 föregående. Vad får det för konsekvenser för ekonomin och för företag? Katrine Marçal (tidigare Kielos) är journalist för Dagens Nyheter baserad i Storbritannien. Hennes bok Who Cooked Adam Smith’s Dinner? är översatt till över fjorton språk och blev utnämnd till en av årets böcker av tidningen The Guardian.

När: Ons 20 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kristina Keyyo Petrushina - Att kommunicera på social medier

Keyyo är endast 20 år men är en av Sveriges allra största på Youtube och Instagram. Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? I sin föreläsning ger hon exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

När: Fre 22 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2