Inspirationsbrev Oktober 2017

Retorikläger för barn och ungdomar!

I skolan förväntas det att man ska hålla föredrag och muntliga presentationer, något som kommer igen även i vuxen ålder. På retoriklägret stärker vi barnen självförtroende att kunna prata inför publik. Kunskap att ha med sig hela livet. Vi på Talarforum erbjuder 15 % rabatt på kursavgiften.

»Läs hela artikeln...

Jonas Hammarberg - Samarbetspusslet – vägen till framgång i en digital värld i ständig förändring

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade konsulter inom digitalt ledarskap. Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och ger i sina föreläsningar en spännande kombination av framtidsinsikt och konkreta steg på vägen, för den som leda den digitala transformationen. Välkommen till denna frukostföreläsning där du garanterat fylls av energi och samtidigt får konkreta tips som kan bidra till att lösa din organisations samarbetspussel.

När: Tor 19 okt, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Staffan Ehde - Storytelling - vad är det EGENTLIGEN?

Det har talats mycket om storytelling men få verksamheter använder det. Det finns kanske 2 anledningar… Spoiler alert – vi kommer att titta på vad en historia är och hur den kan höja värdet på vårt erbjudande. Upplevelsen – en historia är en del av en totalupplevelse, men vad är det? Slutligen, väntar vi på framtiden, eller skapar vi den själva? – Hur tar vi kommandot över vår egen historia?

När: Fre 20 okt, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anders Lundin - Mod, tillit och trovärdiga värderingar är det som skapar skillnad!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat. Många jobbar med VAD, Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera men HUR går ni vidare?

När: Tis 24 okt, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Heléne Lidström - Digitaliseringen – nyckeln till medarbetarupplevelsen

De senaste åren har kundupplevelsen stått högst upp på agendan i många organisationer. Men för att lyckas med den bästa kundupplevelsen börjar jobbet internt, med medarbetarupplevelsen. Så handen på hjärtat: Vilken upplevelse erbjuder vi våra anställda? Heléne Lidström ansvarade för Microsofts resa till att anpassas för det nya arbetslivet. Microsoft fick utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats tre år i rad.

När: Fre 27 okt, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

John Houdi och Three D - Magisk after work

Välkommen till After Work på Talarforum och ett smakprov av showen med John Houdi & Three D. Vi utlovar magi, komik och musikunderhållning och ett trevligt mingel efter jobbet. John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Sverige. Three D består av tre färgstarka tjejer som alla på var sitt håll har lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom artistbranschen. Three D innebär tre personligheter, tre röster och tre tjejer med olika kvalitéer som kompletterar varandra perfekt och ger en fullödig showupplevelse!

När: Tis 7 nov, Afer Work-mingel från 17.30 Show 18.15-18.45
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Antoni Lacinai - Kommunikation och arbetsglädje

Antoni Lacinai har bakgrund som sälj- och marknadschef och med studier inom bland annat ledarskap och prestationsutveckling. Den här underhållande och matnyttiga frukostföreläsningen kommer att ge dig 7 nycklar för en god kommunikation när ni leder, säljer och samarbetar och vilka fallgropar som teamet bör undvika.

När: Ons 8 nov, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anders Borg - Utmaningar och möjligheter för svensk ekonomi

Anders Borg föreläser om ekonomi, omvärld och framtidsfrågor. Han talar bland annat om hur ekonomin omvandlas av digitalisering och globalisering och hur regeringar och företag i de nordiska länderna och Europa ska möta dessa utmaningar och möjligheter. Han har ingen standardföreläsning utan anpassar alltid sina föreläsningar beroende på ämne och grupp. Varje tillfälle är unikt.

När: Fre 10 nov, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Katarina Blom - Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 17 nov, frukost 07.15 föreläsning 7.45-8.45
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

»Mer information och anmälan...

Bob Hansson - Framtidens arbetsplats är kärlekens arbetsplats

Bob Hanssons mycket uppskattade och underhållande föreläsning för företag och organisationer. I den här inspirerande föreläsningen talar Bob om konsten om att ta hand om varandra på jobbet. Bob Hansson är estradpoet, författare och föreläsare. Han har uppträtt tusentals gånger på allt från rockfestivaler till reklambyråer.

När: Fre 17 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anders Ekholm - Framtidens drivkrafter

Demografi, värderingar och teknologi styr de flesta branschers förutsättningar och utmaningar. Tag tillfället i akt och lyssna till Anders Ekholm och hans inspirerande, tänkvärda föreläsning och få en bättre förståelse för hur dessa faktorer påverkar dig och din bransch. Anders Ekholm är vice VD för Institutet för Framtidsstudier och har tidigare arbetat som analyschef på Socialdepartementet.

När: Tor 23 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jenny Åkerman - Ja tack, Hjärna!

Jenny Åkermans föreläsningar är styrketräning för hjärnan. Hon lär ut de bästa sätten att förbättra ditt minne och vässa retoriken. Jenny hjälper dig att plocka fram kreativiteten, förbättra din presentationsteknik och fundera över både din IQ och EQ. I sina fartfyllda föreläsningar delar hon med sig av kunskaper och insikter om hjärnas funktion, grundläggande fakta om hur våra tankar, värderingar, minnen och sanningar blir till och hur man kan vara med och styra dem. Det är inte alls ovanligt att den som varit på en av Jennys föreläsningar kommer ut nyförälskad, i sin egen hjärna.

När: Fre 24 nov, kaffe o smörgås 07.30, föreläsning 8.00-8.45
Var: Elite Hotel Academia, Bäverns gränd 17, Uppsala

»Mer information och anmälan...

Johan Hellström - Värdedrivet ledarskap

Vid 27 års ålder fick Johan Hellström ett samtal som skulle förändra hans liv för all framtid! Johan tar med dig på sin gripande och inspirerande berättelse, om hur han som ung tog över ledarskapet på Björn Axén-koncernen. Han talar om vikten om att ha en gemensam dröm, hur man skapar ett värdedrivet företag som verkligen känns i väggarna, om ledarskap, varumärke och hur man tillsammans med sitt team når nya höjder.

När: Tis 5 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jonas Eriksson - Att ta beslut under extrem press

Jonas Eriksson har dömt fyra världsmästerskap och rankas som en av världens bästa domare. Den 8 dec besöker han Helsingborg och pratar om att ta beslut under extrem press. Han berättar om varför han valde att skaffa världens svåraste jobb – trots att han, tack vare en framgångsrik civil karriär, inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han pratar om sin vardag, att ta beslut under extrem press, hur man gör för att vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo och få superstjärnorna att se honom som den naturliga ledaren.

När: Fre 8 dec, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2