Inspirationsbrev November 2017

Är du Sveriges nästa stjärnföreläsare? Vi söker nya talanger - Talarforum talang

Vi på Talarforum söker ständigt efter nya talanger och har flera auditions varje vecka. Men det är fler personer som hör av sig än vad vi har möjlighet att titta på. Säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang. Därför kommer auditionscenen tillfälligt att flytta ut från Talarforums kontor, till en ny plattform, en större scen. Nu kan alla som drömt om att börja föreläsa och sprida kunskap ta chansen och söka.

»Läs hela artikeln...

Vem är Sveriges bästa talare? Rösta på Årets talare 2017

Vilka talare har inspirerat, motiverat och berört dig mest under 2017? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva?

»Läs hela artikeln...

Staffan Ehde - Vad är syftet med ditt liv?

En bra berättelse kan förändra våra liv. Kulturen bär mänskligheten. Vi skulle inte vara det vi är utan berättelsen, som i affärssammanhang kallas storytelling. Storytelling har alltså tusenåriga anor och är ett av de mest kraftfulla påverkansverktyg ett företag kan ha.

»Läs hela artikeln...

Katarina Blom - Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 17 nov Frukost 07.15 föreläsning 7.45-8.45
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

»Mer information och anmälan...

Bob Hansson - Framtidens arbetsplats är kärlekens arbetsplats

Bob Hanssons mycket uppskattade och underhållande föreläsning för företag och organisationer. I den här inspirerande föreläsningen talar Bob om konsten om att ta hand om varandra på jobbet. Bob Hansson är estradpoet, författare och föreläsare. Han har uppträtt tusentals gånger på allt från rockfestivaler till reklambyråer.

När: Fre 17 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anders Ekholm - Framtidens drivkrafter

Demografi, värderingar och teknologi styr de flesta branschers förutsättningar och utmaningar. Tag tillfället i akt och lyssna till Anders Ekholm och hans inspirerande, tänkvärda föreläsning och få en bättre förståelse för hur dessa faktorer påverkar dig och din bransch. Anders Ekholm är vice VD för Institutet för Framtidsstudier och har tidigare arbetat som analyschef på Socialdepartementet.

När: Tor 23 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jenny Åkerman - Ja tack, Hjärna!

Jenny Åkermans föreläsningar är styrketräning för hjärnan. Hon lär ut de bästa sätten att förbättra ditt minne och vässa retoriken. Jenny hjälper dig att plocka fram kreativiteten, förbättra din presentationsteknik och fundera över både din IQ och EQ. I sina fartfyllda föreläsningar delar hon med sig av kunskaper och insikter om hjärnas funktion, grundläggande fakta om hur våra tankar, värderingar, minnen och sanningar blir till och hur man kan vara med och styra dem. Det är inte alls ovanligt att den som varit på en av Jennys föreläsningar kommer ut nyförälskad, i sin egen hjärna.

När: Fre 24 nov Kaffe o smörgås 07.30, föreläsning 8.00-8.45
Var: Elite Hotel Academia, Bäverns gränd 17, Uppsala

»Mer information och anmälan...

Johan Hellström - Värdedrivet ledarskap

Vid 27 års ålder fick Johan Hellström ett samtal som skulle förändra hans liv för all framtid! Johan tar med dig på sin gripande och inspirerande berättelse, om hur han som ung tog över ledarskapet på Björn Axén-koncernen. Han talar om vikten om att ha en gemensam dröm, hur man skapar ett värdedrivet företag som verkligen känns i väggarna, om ledarskap, varumärke och hur man tillsammans med sitt team når nya höjder.

När: Tis 5 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jonas Eriksson - Att ta beslut under extrem press

Jonas Eriksson har dömt fyra världsmästerskap och rankas som en av världens bästa domare. Den 8 dec besöker han Helsingborg och pratar om att ta beslut under extrem press. Han berättar om varför han valde att skaffa världens svåraste jobb – trots att han, tack vare en framgångsrik civil karriär, inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han pratar om sin vardag, att ta beslut under extrem press, hur man gör för att vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo och få superstjärnorna att se honom som den naturliga ledaren.

När: Fre 8 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

»Mer information och anmälan...

David Ståhlberg - Digital Transformation - Energi och tydliga steg för att fortsätta både din egen och företagets digitala omvandling

Med djupa insikter från näringslivet (bl.a. Google och P&G) och med en inspirerande ärlighet kring vad digitaliseringen kan innebära öppnar David upp en personlig diskussion kring förändring, ledarskap och teknologi. Från sitt breda nätverk av ledningsgrupper, forskare och globala tankeledare har David ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna. Men framförallt kommer han med verktyg och energi för att med enkla grepp vända vår komplexa värld av förändring till konkreta handling.

När: Fre 15 dec Frukost 07.30 föreläsning 8.15-9.00
Var: Scandic Rubinen, Kungsportsavenyen 24

»Mer information och anmälan...

Sara Ingvarsson - Lägg ner ledarskapet!

Att försöka bli en fantastisk ledare är ett omöjligt uppdrag, det finns nämligen inga perfekta chefer. Föreläsarens råd är att ni lägger ner ledarskapet helt och hållet. Istället får ni här gedigen kunskap om hur chef och medarbetare kan arbeta med att utveckla verksamheten tillsammans. Sara Ingvarsson, organisationskonsult och psykolog, förmedlar det viktigaste ni behöver känna till för att skapa goda resultat och en motiverande arbetssituation.

När: Fre 15 dec Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2