Linnéa Berg - Manifestera din framtid

Frågor inför finalen på Talarforum Talang 2019

Hur kändes det när du fick beskedet att du gått till final?

Otroligt tacksam att mitt budskap når ut till dom som röstat på mig och till juryn.

Varför sökte du till Talarforum Talang?

Jag vill berätta hur jag har levde ett magiskt liv i Hollywood och uppnått mina högsta drömmar sedan jag var liten, genom en teknik jag vill berätta om. Jag vill inspirera och motivera lyssnaren att uppnå sin fullaste potential. Livet vill oss det bästa och det finns plats för allas drömmar och du är värd det bästa av livet.

Berätta gärna lite mer om dig själv.

Jag har bott i Hollywood Hills med min familj några år, bland dom amerikanska stjärnorna. Här levde vi Hollywood drömmen i ett tre-vånings mansion med utsikt över LA. Jag arbetade med att vara den förlängda armen för svenska artisteliten och coacha dom att uppnå sin dröm i USA. De bodde hos mig, spelade in hits i vår studio, jag satte upp viktiga möten med skivbolag eller sessioner med amerikanska artister och låtskrivare. Min bakgrund är Produkt och PR ansvarig på Sony Music och Universal Music i Sverige och varit en del av att brejka många av Sveriges största artister idag. Idag arbetar jag som nordisk projektledare för Viaplay Originals tv-serier på Nordic Entertainment Group. Jag har alltid uppnått mina högsta drömmar sedan jag var barn men aldrig förstått att det var en teknik. Jag upptäckte att jag hade en teknik då jag kom tillbaka till Sverige 2017 och barnens pappa dog i höstas.

Varför började du föreläsa?

Jag har alltid haft en stark passion för att ge av mig själv och inspirera andra att uppnå sin fullaste potential. Föreläsningen kom till mig då mina barns pappa dog i höstas, och jag förstod att jag har ett inspirerande budskap jag vill dela med mig av. Det är en del av det som jag känner är mitt kall i livet.

Vad vill du att publiken får med sig efter din föreläsning?

Genom att höra mina manifesteringsexempel ska känna inspiration ”kan hon så kan jag” och testa den teknik jag lär ut. En teknik som till och med barn kan lära sig! Inte för att nå just det jag har uppnått, men vilja ta kommando över sin framtid, redan idag. Den situation eller omständighet du är i just nu är redan dåtid. Att konstatera vad du inte vill ha, gör det lättare att förstå vad det är du vill ha. En omöjlig dröm är bara en dröm du inte uppnått ännu. Sedan vore det såklart magiskt om publiken blir så taggad av mig så att de vill boka mig på andra event och vill rekommendera mig vidare.

Vad innebär föreläsaryrket för dig?

Det är en viktig roll för mänskligheten. Det är fantastiska talanger som ger sitt hjärta till andra människor för att sprida kunskap och budskap. Det gäller att ha stor känsla och respekt för sin publik, känna in den och vara professionell. För mig innebär yrket att ha ett tydligt budskap som berättas med hjärtat, så att lyssnaren kommer därifrån med insikt och reflektion.

Vad inspireras du av?

Allt som kan ge mig glädje, bus, skratt, tacksamhet, kärlek i vardagen. Morgonens solstrålar, kaffedoft, barnen är nöjda och glada, skratt med en kollega eller ett leende från en okänd på gatan.

Linnéa Bergs bidrag till Talarforum Talang

Linnéa Bergs bidrag till Talarforum Talang 2019...

» Tillbaka till alla finalisterna

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2