Hedl Bourbia - Konsten att bli ditt bästa jag

Frågor inför finalen på Talarforum Talang 2019

Hur kändes det när du fick beskedet att du gått till final?

Det var en känsla som är otroligt att beskriva, möjligheten att få sprida sitt budskap på Möten- och Eventmässan känner jag en stor tacksamhet kring. Att gå vidare till final i Talarforum Talang är en fantastisk upplevelse som jag tackar ödmjukast för. Att få sprida mitt budskap till fler människor är precis det jag önskat som jag fått möjligheten att göra genom Talarforum.

Varför sökte du till Talarforum Talang?

Jag sökte Talarforum Talang för att få möjligheten att presentera mitt sätt att se på världen. I en värld med ständig förändring, behövs det ett nytt sätt att tänka. Människan har aldrig upplevt den utveckling som präglar vårt samhälle. Hur ska jag och du anpassa oss för att kunna bygga ett liv där vi känner oss levanande? Det är precis därför jag sökte Talarforum Talang, för att kunna sprida detta budskap till dig som lyssnare!

Berätta gärna lite mer om dig själv.

Jag heter Hedl Bourbia och är 19 år, jag föreläser runt om i Sverige kring hur man blir sitt bästa jag. Jag föreläser om ungt ledarskap och talar om att i en värld med ständig förändring kan du ha det svårt att orientera dig själv; hur ska man då tänka för att leva ett liv på sina villkor? Därför har jag genom den senaste forskningen och ett nytt perspektiv på världen format ett koncept som vem som helst, oavsett ålder, bakgrund eller förutsättningar kan applicera för att bygga ett liv kring sina styrkor.

Varför började du föreläsa?

Jag började föreläsa eftersom jag kände att det är alldeles för få föreläsare som gav ett handlingsprogram kring hur man ska förbättra sitt liv. Alla kan säga, 'kämpa på', 'se till att vara motiverad' eller 'vill du vara en god ledare, se till att sätta ett gott exempel'. Men när man kommer till det praktiska är det vid för få tillfällen man får en handlingsplan för exakt hur man ska bära sig åt. Det är precis därför jag började föreläsa, jag ville ge en handlingsplan kring hur man ska agera och tänka för att bli sitt bästa jag i en föränderlig värld.

Vad vill du att publiken får med sig efter din föreläsning?

Jag vill att människor som sitter i publiken får med sig något som de direkt kan applicera i sin vardag. Problemet med personlig utveckling industrin är att många endast fokuserar på att motivera sin publik medan väldigt få ger praktiska tips och handlingsplaner till hur man ska gå tillväga. Det är lätt att säga till sin publik, 'följ din passion', men hur hittar man sin passion? Vad kan man praktiskt göra? Det är precis det jag ska visa dig!

Vad innebär föreläsaryrket för dig?

Personlig utveckling är världens nya religion. Backar vi tillbaka ett flertal sekel kan man säga att religion var det sättet en människa utvecklade sig och sökte sina svar genom. Idag har personlig utveckling blivit där man söker svaren, för att bygga sitt liv på sina villkor. Föreläsaryrket fyller en viktig funktion för dig som lyssnare och för mig som talare för det är här vi kan utbyta erfarenheter och perspektiv för att bygga våra liv på det absolut bästa sättet!

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av att hjälpa dig att hitta dig själv. Jag älskar passion och förändring på riktigt, samt ge möjligheten till att så frön hos dig som publik för att verkligen lyckas med det livet du vill leva. Du kan emotionellt dö av att bygga ett liv kring dina svagheter och min passion är att få dig att gå från ett liv som baseras på dina svagheter till att börja leva på dina styrkor.

Hedl Bourbia bidrag till Talarforum Talang

Hedl Bourbia bidrag till Talarforum Talang 2019...

» Tillbaka till alla finalisterna

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2