Sverige: Vi har ett resultat...eller?

Özz Nûjen & SaraClaes Schmidt

Vart är vi på väg? Ny föreläsning med Özz Nûjen och Sara Claes Schmidt att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

För första gången på 10 år kan du nu boka Özz och SaraClaes i en gemensam föreläsning. Tillsammans levererar de en underhållande föreläsning som blandar humor och allvar, med det primära syftet att bredda vårt sätt att tänka. Att få upp ögonen för varandra, och öka vår förståelse. I bästa fall blir du medveten om dina fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Föreläsningen är en upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Den tar upp ämnen som inkludering, bemötande, värdegrund, mänskliga rättigheter, mångfald och jämställdhet - allt med kraftiga biverkningar av skratt.

Özz och SaraClaes i ny föreläsning

Özz Nûjen är mest känd som standupkomiker, programledare i TV, skådespelare eller i de egna föreställningarna "Dålig Stämning" och "Statsministern". Just nu är han aktuell med "Världens Historia". Inte lika många känner honom som föreläsare. Det är dags att ändra på det nu!

Claes Schmidt, entreprenör och f.d. marknadschef, blev känd som Sara Lund när han "kom ut" som transperson 2003. SaraClaes föreläser alltid som Sara. Dels för att han är transperson, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka. 2011 fick han "Stora Talarpriset" och 2012 kom boken "Från Man till Människa", som också är rubriken på hans egen föreläsning.

Vill du lyssna på ett smakprov av föreläsningen? Anmäl dig till vår after work med Özz och SaraClaes. Läs mer och anmäl dig här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2