Talarforum tipsar om Sommar i P1

Årets Sommar i P1 bjuder på en mängd intressanta personligheter. Talarforum vill tipsa om några som vi tycker är extra spännande. Sätt fläderblomssaften på kylning, bulla upp hammockkuddarna och gör er redo för fantastiska timmar framför radion. Här är några av de programledare som vi tror kommer att erbjuda någonting extra:

David Lagercrantz (25 juni) vars bok ´Jag är Zlatan´ blev den största boksuccén i modern tid i Sverige, den såldes i över en halv miljon exemplar och hyllades unisont av kritikerna. David har också skrivit fortsättningen på Stieg Larssons världssuccé Milleniumtrilogin.

Malou von Sivers (10 juli) är journalist, moderator, föreläsare och känd TV-profil. I sina föreläsningar talar Malou om de viktiga mötena människor emellan, förändringsprocesser och hur man får balans i livet.

Marit Paulsen (17 juli) är en liberal politiker som har varit drivande inom områdena miljö och livsmedel, bland annat i frågan om djurtransporter samt konflikten mellan livsmedelsbehovet i världen och den ekologiska odlingens lägre avkastning.

Sven Hagströmer (19 juli) är en engagerad entreprenör. Han ställde upp som "drake" och riskkapitalist i den svenska versionen av TV-programmet Draknästet på SVT, där entreprenörer fick chansen att sälja in sin idé till "drakarna" och på så sätt få riskkapital.

Edward Blom (21 juli) är gastronom, kulturhistoriker och TV-personlighet. Han har tidigare arbetat som "chef, särskilda projekt" vid Centrum för Näringslivshistoria och varit redaktör för tidskriften Företagsminnen. Han håller i dag föredrag, skriver texter och gör tv och radio

Sara Mohammad (22 juli) är svensk-kurdisk människorättsaktivist som föreläser om hederskultur och hedersförtryck. Om hur det är att leva under hedersrelaterat våld och förtryck och hur vi ska stödja de som utsätts för hedersrelaterade brott.

Johan Holmsäter (25 juli) är eldsjälen som en gång i tiden byggde upp Friskis & Svettis-rörelsen. Han har under lång tid arbetat fram en metod med vilken man kan kartlägga hälsan i en organisation och därefter, utifrån mål på både individ- och företagsnivå, nå markanta förbättringar.

Bert Karlsson (27 juli) är entreprenör, affärsutvecklare och före detta riksdagsman. Han är grundare till Skara Sommarland och till skivbolaget Mariann Grammofon AB, genom vilket han har fört fram några av Sveriges mest kända artister under tre decennier. Genom åren har Bert Karlsson medverkat i en lång rad TV-program bland annat Berts Talk Show, Fame Factory, Du är vad du äter, Ett herrans liv och Talang 2007.

Alexander Bard (8 augusti) är bästsäljande författare, filosof, skivproducent, artist, provokativ debattör och en utomordentlig och eftertraktad föreläsare. Hans föreläsningar handlar om vår tids globala ekonomiska och kulturella förändringar och särskilt de sociologiska konsekvenserna av den interaktiva medierevolutionen.

Per Andersson (18 augusti) är skådespelare, estradör, manusförfattare och en lysande stjärna på den svenska komikerhimlen. Per har medverkat i TV-program som Parlamentet, Grotesco, Time Out, adventskalendern och melodifestivalen.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2