[INSTÄLLD] Speak for Change - för allas lika värde

Ge bort en julklapp som gör skillnad i år. Ta med familjen, vännerna och kanske kollegorna på en galakväll full av inspiration och nya insikter den 14 januari kl 19.00 på Berns. Utifrån budskapet – allas lika värde - kommer några av Sveriges främsta föreläsare dela med sig av historier och kunskap som berör, utbildar och bryter fördomar.

Kvällen kommer att belysa den viktiga frågan och förhoppningen är att både företag och privatpersoner ska se denna kväll som en start eller en del i ett redan påbörjat arbete för ett mer jämlikt samhälle utan hat och hot.

På scen att inspirera och utbilda kommer ni får se fantastiska föreläsare som vi är stolta över att samarbetar med. Alexandra Pascalidou, Pär Johansson, Nisha Besara, SaraClaes Schmidt, Jan Scherman och Christina Rickardsson kommer alla att belysa frågan om allas lika värde men ur olika vinklar.

Biljettpriset är 325 kr och alla intäkter går oavkortat till stiftelsen Make Equal som arbetar för ett jämlikt samhälle genom opinionsbildning och utbildning.

En stor del av Talarforums dagliga arbete handlar om att utbilda, utveckla och inspirera privatpersoner och organisationer inom olika ämnen via föreläsare, utbildare och moderatorer. Som en förlängning av vårt dagliga arbete att påverka har vi valt att starta konceptet Speak for Change – för allas lika värde. Det är ett samarbete mellan Talarforum och Berns för att lyfta frågan om allas lika värde.

All förändring börjar någonstans - den 14 januari kan vi tillsammans bidra till att minska hat och hot och att vårt samhälle ska vara en plats för alla. Köp dina biljetter till Speak for Change – för allas lika värde!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2