Linnéa Claeson Vinnare av Årets talare – Hederspris

För sitt viktiga samhällsengagemang och outtröttliga arbete att göra världen en jämlikare plats utan hat och hot utsågs Linnéa Claeson till vinnare av Årets talare Hederspris på Talargalan på Berns igår. Hon är inte bara en stark förebild, opinionsbildare och inspiratör utan även en fantastisk föreläsare med en modern framtoning som delar Talarforums värderingar om allas lika värde.

Priset instiftades av Talarforum för att lyfta personer som gjort något extra bra för samhället och världen. Det har tidigare bara delats ut till tre personer. Under kvällen delades även följande priser ut: Årets Talare Genombrott - Charbél Gabro, Årets Talare Moderator – Alexandra Pascalidou, Årets Talare Man – Andreas Ekström, Årets Talare Kvinna – Susanne Pettersson.

Se Linnéas tacktal via film där hon uppmanar privatpersoner och företag att följa med henne på hennes resa att göra världen en bättre plats där alla är lika värda.

Linnéa Claeson - Årets talare 2018  - Hederspris

Motivering: Linnéa synliggör och ifrågasätter förlegade patriarkala strukturer. Hon flyttar gränser genom att utbilda, sprid...

Motivering

Linnéa flyttar gränser genom att utbilda, sprida kunskap och bidra till att diskussionen inte tystnar. Hon är inte bara en stark förebild, opinionsbildare och inspiratör utan även en fantastisk föreläsare med en modern framtoning.

För att citera Linnéa: "Vi har bara ett liv och det är vår enda möjlighet att göra världen till en lite bättre plats. Då gäller det att vi börjar med oss själva, att vi står upp för det vi tror på och visar våra medmänniskor kärlek och respekt".

Hon har civilkurage som trots hot och hat fortsätter att kämpa för en jämlik värld och hon gör ett viktigt arbete och delar våra värderingar om allas lika värde.

Talargalan startade för att för att uppmärksamma Sveriges främsta talare och inspirera fler till att dela med sig av kunskap och erfarenheter för att utveckla individer och företag. Talare sprider kunskap genom inspiration, vilket är ett redskap för att stärka verksamheter, grupper eller individer. Kunskap utvecklar och skapar framgång vilket Talarforum tycker ska uppmärksammas.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2