Inspirationsbrev Juli 2014

Per Holknekt 1960-2014

Per Holknekt har under många år varit en av Talarforums mest uppskattade föreläsare. Hösten 2014 ger han ut sin biografi ”Per Holknekt 1960-2014” via Norstedts förlag. I anslutning till det kommer Per att leverera ett helt nytt föreläsningsmaterial. Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Kundcitat: ”Det var magi. Och vilken kille, som föreläser trollbindande utan en enda powerpointbild, utan paus i 95 minuter. Otroligt!”

När: Ons 27 aug Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Laura Galloway - Finding your creative spark

Laura Galloway is the former Head of Media Relations for the TED Conferences. She is a communications expert responsible for helping to grow TED into a global phenomenon through external media relations efforts, and has advised numerous thought leaders and institutions on how to grow ideas in the world. Laura will talk about finding your creative spark and connecting your ideas to the world.

När: Tis 2 sept Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Per Schlingmann - Att förändras är att vinna

Per Schlingmann var en av de viktigaste politiska och kommunikativa strategerna under 00-talet. Han var en av arkitekterna bakom moderaternas förändringsarbete och sägs vara den som kanske bidragit mest till Moderaternas valframgångar. Han anses vara en av de mest inflytelserika strategerna inom kommunikation och är utsedd till en av Sveriges superkommunikatörer. Företag och organisationer står inför dramatiska förändringar i och med globalisering, digitalisering, värderingsförändringar och förändringar i konsumtionsbeteenden. De som har modet och förmågan att gå före och förändra och förnya sig är de som blir vinnarna – men hur går det till?

När: Tis 9 sept Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Elizabeth Kuylenstierna - Världens bästa feedback

Världens bästa feedback Säg den människa som inte vill ha feedback? Ända sedan barnsben suktar vi efter bekräftelse, ett behov som följer oss genom hela livet. Om vi visste hur mycket återkoppling betyder för motivationen och i nästa steg prestationen, skulle det stå längre upp på dagordningen. Människor växer av feedback, ändå råder brist i kunskap hur man ger feedback, och hur man tar emot. Med humor och inspiration presenteras grunderna i feedback, fallgropar och vanliga misstag, liksom lyckoträffar och smarta tips som kan få oss att utvecklas långt över det förväntade.

När: Tis 16 sept Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Andreas Ekström - Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström har nått en internationell publik som föreläsare med sin bok om Google, och genom sin självklara scenpersonlighet. Nu tar han dig vidare. Hur ska vi förstå den revolution vi lever mitt i, just nu? Andreas Ekströms föreläsningar riktar sig till fler än bara de teknikintresserade. Han talar inspirerande och intresseväckande om samhällsförändrande fenomen som berör oss alla, oavsett vad vi arbetar med, oavsett i vilka världar vi rör oss. Du behöver höra honom för att samtala, ifrågasätta och diskutera på ett nytt sätt – och för att kunna staka ut rätt riktning för framtiden.

När: Fre 26 sept Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Jesper Waldersten - Allt Brinner!

Jesper Waldersten är en av Sveriges populäraste konstnärer. Han är även en mycket erfaren och uppskattad föreläsare. Han talar bland annat om konst och kreativitet. Hösten 2014 är han aktuell med sin nya föreläsning och bok Allt Brinner!. Man kan stoppa in Jesper Waldersten i ett fack men det är inget vi skulle rekommendera. Förarbetet skulle vara för invecklat: Är det prosa, drama, skräck eller humor? Konst, foto, erotik eller självbiografi? Ja det är det. Eller kanske inte, för Allt Brinner!, har som människan själv, alla de där beståndsdelarna i sig.

När: Tor 2 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2