Inspirationsbrev November 2015

Boka Anders Borg

Anders Borg föreläser om ekonomi, omvärld och framtidsfrågor. Han talar bland annat om hur ekonomin omvandlas av digitalisering och globalisering och hur regeringar och företag i de nordiska länderna och Europa ska möta dessa utmaningar och möjligheter. Han har ingen standardföreläsning utan anpassar alltid sina föreläsningar beroende på ämne och grupp. Varje tillfälle är unikt.

»Läs mer...

Utse Årets talare 2015

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under 2015? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller någon helt annat. Huvudsaken är att den eller de du vill nominera har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt.

Prisutdelning!
Årets vinnare kommer att presenteras 26 januari 2016 på festen och Talargalan på Berns i Stockholm. Mer information om Talargalan kommer släppas längre fram.

»Läs hela artikeln...

Sanna Bråding - Från Tre kronor till fängelset

För några år sedan dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott, i samma stund kom även vändpunkten i hennes liv och hon tvingades att se sanningen i vitögat. Nu ger hon sig ut för att föreläsa om vägen tillbaka och hur hon har hanterat livets prövningar med ätstörningar, självskadebeteenden och olika missbruk. På ett lättsamt och inspirerande sätt tar Sanna med er på hennes resa, där hon menar på att allt sker av en anledning. LÄNGD: ca 90 min. Mingel 15.00 Föreläsning 15.30-17.00.

När: Tis 24 nov Mingel 15.00 Föreläsning 15.30-17.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Nicklas Bergman - Navigera i teknikstormen

Nicklas Bergman är entreprenör, teknikinvesterare och futurist som talar om hur samhället, företagen och individen påverkas av teknikutvecklingen. I föreläsningarna delar han med sig av sina erfarenheter från framkanten av teknikutvecklingen, ger målande exempel på vad som väntar runt hörnet och berättar hur du och din organisation ska agera för att se och ta tillvara möjligheterna framöver.

När: Fre 4 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Sean Pillot de Chenecey - Now and Next – the key trends for 2016

Sean will discuss best-practice in social/cultural brand activity to ensure ‘Brand Positive’ consumer engagement & brand loyalty in a digitised, transformational era; where trust is disappearing, authenticity is being questioned and competitors look, sound and feel just like...you. He will discuss how and why ‘self-expression, discovery and community’ are just some of the key brand values for 2016 and beyond.

När: Fre 4 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Katarina Blom - Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 11 dec Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Hotel Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2