Vem platsar i laget Sverige?

Talarforum expanderar

Efterfrågan på Talarforums tjänster har ökat kraftigt under en längre period vilket har bidragit till en expansion av företaget. Nyligen anställde Talarforum fyra nya säljare och en marknadskoordinator till marknadsavdelningen för att kunna möta den ökade efterfrågan.

En snabbt föränderlig värld tros vara en bidragande faktor till den ökade efterfrågan på föreläsningar i näringslivet. ”Föreläsningar speglar vad som händer i samhället och vi ser ett ökat intresse för bland annat digitalisering, mångfald, inspiration och kommunikation. Även faktiska verktyg för att människor och organisationer ska kunna följa med i förändringar som sker runt omkring oss efterfrågas allt mer” Säger Fredrik Sjöholm, Talaransvarig på Talarforum.

»Läs mer...

Stina Oscarson - Vem platsar i laget Sverige?

Jag har just passerat en stor reklamskylt med Försäkringskassans pågående kampanj ”Laget Sverige” och går och funderar på vad det egentligen är man gör reklam för. För att inte tala om hur det kan komma sig att Försäkringskassan alls gör reklam. ”Vi bryr oss inte om hur sjuk du är” står det, ”vi bryr oss om din arbetsförmåga.”

»Läs hela artikeln...

Prestera ännu bättre och nå dina mål

Välkommen till Stora måldagen 2017 som genomförs för femte året i följd. Ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för att utveckla dina strategier, prestera ännu bättre och nå dina mål. Några av landets främsta talare och inspiratörer är på plats med sina bästa tips för en bra start på det nya året. 

När: Torsdag 19 januari 2016, kl 13.00-18.00, samt P&P Business Lounge 18.00-19.30
Plats: Stockholm City Conference Centre, Pelarsalen, Drottninggatan 71B

»Se hela programmet...

Jonas Hammarberg - Digitalisering – men vad innebär det mer konkret?

Den digitala transformationen. Med grundprincipen först förstå, därefter göra sig förstådd, bör varje ledare nu söka en bredare och djupare kunskap om digitaliseringen – för att därefter leda den framåt. Här och kommer det att handla om ledarskapet, som kommer genomgå en fundamental förändring de kommande åren.

Missa inte tillfället att ta del av Jonas Hammarberg frukostföreläsning
När: ons 25 jan Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.15
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Läs mer...

Gustav Martner - Facebooks version av yttrandefriheten är ingen yttrandefrihet att tala om

Facebook är en enorm maktfaktor. 44 procent av alla amerikaner har det som sin huvudsakliga nyhetskälla och över hälften av alla svenskar använder Facebook dagligen. I åldersgruppen 18-25 använder 80 procent plattformen dagligen.

Gustav Martner förtydligar och förklarar att Facebook är censurerat. Facebooks version av yttrandefriheten är vad Facebook själva kallar community-regler och dessa är utformade för att ge maximal vinst till Facebooks ägare.

»Läs hela artikeln...

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2