Experten om vad som ger livet mening och glädje

Emmanuel Ezra - Experten om vad som ger livet mening och glädje

För Emmanuel Ezra är det goda mötet mellan människor viktigt. Han talar om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Han förklarar att det goda mötet människor emellan ger livet mening och glädje. Emmanuel tror inte alls att vi är så oberoende av varandra som vi ibland inbillar oss. Hemligheten är enligt honom kommunikation och att vi stannar upp i varandras sällskap.

»Läs hela artikeln...

Lars-Johan Åge - Så blir du proffs på förhandling

Oavsett om diskussionen sker hemma vid köksbordet, är en affärsförhandling eller ett gisslandrama, är hemligheten för att få en lyckad lösning alltid densamma. Att alla partner upplever nöjdhet. Hur ska lyckas man med det? Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat både med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka.

»Läs hela artikeln...

7 steg som hjälper dig att hålla nyårslöftet

De flesta av oss startar det nya året med att avge nyårslöften. Energin, viljan och motivationen är stark inför det nya året och den nya starten. För en stund är man övertygad att man kan nå dit. Men när veckorna övergår i månader, blir det allt tydligare att man egentligen inte har kommit någonstans. Livet, stressen och frestelser har ingripit. Varför misslyckas då fler än nio av tio nyårslöften? och hur ska man göra för att lyckas?

»Läs hela artikeln...

Jobba på Talarforum

Vi söker dig med ett starkt driv och viljan att göra affärer och överträffa kunders förväntningar. Du brinner för att få saker att hända och sätter kunden i första rummet. Du är i början av din karriär och är nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning alternativt ha ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning.
I rollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar lösningar utefter situationen.

Läs mer och ansök här

Årets Eldsjäl blev Glada-Hudik Pär

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson, 1996, Glada Hudikteatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar, men trägen vinner. Det var en förstummad Pär Johansson som fick priset som Årets Eldsjäl på Svenska Hjältar-galan som ägde rum på Cirkus i Stockholm på Luciadagen. Priset delades ut av prinsessan Sofia och hon motiverade valet av Pär enligt följande

»Läs hela artikeln...

Vem vill du ska bli Årets talare 2016

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under 2016? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller något helt annat. Huvudsaken är att den eller de du vill rösta på har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt. För 11:e året i rad delar Talarforum ut priset Årets talare. Nu har du möjlighet att rösta på dina favoriter.

»Läs mer om de nominerade och rösta...

Susanne Liljenberg - Gå från dröm till verklighet!

Susanne är den inspirerande serieentreprenören som bland annat grundade butikskedjan Granit. Hon kommer på ett lustfyllt sätt bland annat tala om entreprenörskap och hur man med enkla medel bygger upp ett tydligt och lönsamt varumärke. Hon kommer även prata om konsten att i vardagen ta pauser och samtidigt inspirera till ett enklare liv i hemmet och på jobbet.

När: Tis 21 feb Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2