Inspirationsbrev April

Katarina Blom - Är din arbetsplats välmående? Sveriges första lyckopsykolog förklarar hur ni ska gå tillväga

Expertens 3 tips för en hållbar och lycklig arbetsplats.
Vi lever i tider av exponentiell förändring och 80 % av alla sjukskrivningar kan relateras till stress. Här kommer tre tips från experten Katarina för att skapa en mer hållbar och lycklig arbetsplats.

»Läs hela artikeln...

Ami Hemviken - 3 tips för en positiv kommunikation på jobbet - gnälltiden är förbi!

Sluta klaga och gnäll - hitta en medveten, positiv kommunikation!
Att gnälla är som att gunga gungstol, en har alltid något att göra men kommer aldrig framåt. Hur fixas den där go’a, sköna, positiva känslan på jobbet som gör att medarbetarna hittar saker de uppskattar men också vill och vågar ta upp förbättringsförslag - på ett konstruktivt och bra sätt?

»Läs hela artikeln...

Anna Omstedt - Kill your darlings – att ta tuffa beslut som företagare

Anna Omstedt är en av de klassiska internetveteranerna från den första vågen av webben. Hon var medgrundare till sitt första bolag, Tasteline, 1999 när hon fortfarande gick på Handelshögskolan. Ett bolag hon byggde upp till lönsamhet, trots rätt tuffa år efter dotcomkraschen i början av 2000-talet. Hon har sedan dess gått vidare som entreprenör och företagsledare, hon har även erfarenhet från styrelsearbete i många stora företag.

När: Tor 20 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ulf Ellervik - Den svåra konsten att leva

Ulf Ellervik har gjort kemi till ett samtalsämne utanför laboratorierna med sina prisbelönade böcker och inspirerande föreläsningar. Ulf Ellervik är till vardags Professor i Bioorganisk kemi och cancerforskare. Som föreläsare lyckas Ulf Ellervik med konststycket att göra kemi till en ren njutning när han på ett underhållande sätt talar om bland annat matens, dofternas och kärlekens kemi.

När: Fre 21 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Annelie Pompe - Att hitta sin inre styrka

Med ett världsrekord i fridykning till 126 meter på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016, ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande äventyr!

När: Tis 25 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ami Hemviken - Kul på jobbet – varför och hur?

En upplyftande, rolig föreläsning om gemenskap, relation och kommunikation. Här berättar Ami om de nycklar som finns för att känna mer kraft och energi på jobbet. Vad säger beteendevetenskapen och hur omsätter man det i praktiken? Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Ami var nominerad till Årets talare 2016.

När: Fre 28 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Johnny Sundin - Framtidsplaneten! Trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter.

En inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

När: Fre 5 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ari Riabacke - Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Dr Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i vår snabbt föränderliga värld, om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå sina mål – i livet och på jobbet. Talarforum, Elite Hotel Academia och Resia bjuder in dig att delta i denna tankeväckande kunskapsföreläsning. Ari kommer garanterat injicera er med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även om ni inte är riktigt säkra. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige.

När: Mån 8 maj, Mingel 17.00 Föreläsning 18.00-19.00
Var: Elite Hotel Academia, Suttungs Gränd 6, Uppsala

»Mer information och anmälan...

Madeleine Westin - Sveriges klimat i förändring!

Att vårt väder är på väg att ändras är numera ett faktum. Den klimatförändring vi står inför kommer att påverka oss alla snabbare än vi kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleines klimatföredrag fokusera mycket på hur vi i Sverige kommer att behöva anpassa oss och hur förändringarna kommer att se ut och ser ut i olika delar av landet!

När: Tis 9 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Talarforum, Elite Hotels och Resia samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Fre 12 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2