Inspirationsbrev Februari/2018

Sabinije von Gaffke - 3 tips för ett lyckat event

Sabinije von Gaffke är en uppskattad moderator med både internationell och nationell erfarenhet. Hon var nominerad till Årets talare moderator 2017 och är nu bland annat aktuell som moderator för Talarforum Talang. Här delar hon med sig av sina 3 bästa tips för ett lyckat event och även tips för ett bra framträdande.

»Läs hela artikeln...

Vimmelbilder från Talargalan

Kvällen bjöd på ett kändistätt mingel bestående av bland annat Sveriges absoluta toppar av föreläsare, moderatorer och kända medieprofiler. se alla bilder från festen här.

»Läs hela artikeln...

Här är Sveriges bästa talare – Vinnarna av Årets Talare

Kvällen bjöd på ett kändistätt mingel bestående av bland annat Sveriges absoluta toppar av föreläsare, moderatorer och kända medieprofiler. Julia Bendelin stod som moderator för kvällen och Tobias Degsell höll en kort föreläsning innan det var dags för kvällens höjdpunkt, att utse vinnarna av Årets Talare. Priset delades ut i kategorierna kvinna, man, moderator och genombrott. Även ett hederpris delades ut under kvällen.

»Läs hela artikeln...

Tomas Gustafson - Från passningsskugga till helt fri

Tomas Gustafson har under mer än tjugo års tid arbetat med att stimulera ledare och medarbetare i arbetslivet. Hans idrottsliga bakgrund och långa erfarenhet har gett honom en fantastisk grund att arbeta med individer och grupper som befinner sig i olika situationer. Han vill locka fram potentialen hos varje enskild individ. Det handlar om att föra ett konstruktivt resonemang med sig själv och sin omgivning så att utmaningarna lockar och ger energi.

När: Tor 22 feb, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Elizabeth Kuylenstierna - Sluta låtsas - börja jobba

Hur mycket förlorar vi i effektivitet, produktivitet och resultat för att vi inte är tillräckligt öppna med varandra på jobbet? Vad går vi runt och låtsas en vanlig dag bland kollegor? Att vi håller med chefen? Att vi tycker om att få ärlig feedback? Hur många trista möten sitter vi igenom utan att säga ifrån? Sluta låtsas - börja jobba är en föreläsning om öppen direkt kommunikation, om att höja taket på riktigt och bli ett vinnarlag långt före konkurrenterna.

När: Tis 6 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Gunnar Söderström - Våga vara bra

En inspirerande glad föreläsning om hur mycket vi kan påverka oss själva och varandra. Arbetet och vardagen går så mycket lättare med en glad härlig känsla. Gunnars filosofi är att vi presterar som allra bäst när vi tycker något är roligt. Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon.

När: Tor 15 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Raymond Ahlgren - Vägen till framgång och konsten att kunna njuta av den!

En föreläsning med coachen, workshopledaren och författaren Raymond Ahlgren kring rädslor, självsabotage och andra saker som hindrar oss från att uppnå våra mål och de saker som vi verkligen vill ha i våra liv. Raymond Ahlgren har många års erfarenhet som föreläsare och coach inom ledarskap, team, och förändring. Han är även författare och har sommarpratat två gånger.

När: Tor 22 mars, Mingel, dryck och tilltugg från 17.00 Föreläsning 17.45-18.30
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2