Sveriges nya stjärnföreläsare – Vinnaren av Talarforum Talang 2018

Finalen av Talarforum Talang pågick i två dagar på mässan Möten och Events. Vinnare av tävlingen blev Nicholas Fernholm och Mirjana Krisanovic kom på andraplats. Juryn bestod av Lisa Ekström, Per Holknekt, Anders Lundin, Fredrik Berling och Tobias Karlsson samt Talarforums senior talent director. Talangtävlingen som genomfördes för första gången av Talarforum blev en succé.

Vi har länge sett ett växande intresse kring föreläsarbranschen och att börja föreläsa. Vi får dagligen förfrågningar som rör ämnet och ville möta efterfrågan och startade därför Talarforum Talang, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Gemensamt för de 12 unga finalisterna är att alla har ett viktigt budskap och en unik historia att förmedla. De kommer från olika delar av världen med olika erfarenheter men alla med en sak gemensamt - de vill inspirera andra med sin berättelse.

Finalisterna fick föreläsa live inför en jury som bestod av några av Sveriges främsta talare och mässans publik. Sabinije von Gaffke stod som moderator för tävlingen och delade ut priset till tävlingens första vinnare någonsin. Alla finalister höll en hög nivå och det var oerhört jämt. Det var dock Nicholas och Mirjana som stod ut lite extra.

Se alla bilder från finalen på vår Facebooksida.

Talarforum letar ständigt efter nya talanger och har flera auditions i veckan. De ansökande har dock blivit så många att dess tillfällen inte räcker till. För att alla ska ha lika stor chans har Talarforum därför valt att flytta dessa auditions till en ny plattform - Talarforum Talang. En tävling där alla som drömmer om att föreläsa och sprida kunskap har möjligheten att delta i genom att skicka in ett filmklipp. Nästa års ansökning öppnar i höst. Fyll i din mailadress så återkommer vi till dig med mer information när ansökningen öppnar.

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration. Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap, lyfta talarbranschen och öppna upp en kanal för människor som vill börja föreläsa eller som vill komma ut och föreläsa mer. Vi får ofta höra av personer att de inte har nätverket, erfarenheten eller kunskapen om hur det går till att börja föreläsa. Genom det digitala formatet kan vi bidra till en större öppenhet och ge chansen för människor i alla åldrar, med olika bakgrund över hela Sverige som vill börja föreläsa, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Läs mer om vinnarna, varför de föreläser och varför föreläsaryrket är viktigt.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2