Inspirationsbrev Februari 2012

Olof Röhlander - Årets talare i Sverige 2011

Från början var han ingen självklar stjärna med stor publik, men målmedvetenhet, noggrannhet och jakten på ständiga förbättringar för att skapa den perfekta föreläsningen har successivt lett honom till toppen. Talarforums kunder har röstat fram Olof Röhlander till Årets talare 2011. Idag är Olof Röhlander Sveriges mest efterfrågade föreläsare i näringslivet och utsedd till Årets talare, säger Fredrik Sjöholm talaransvarig på Talarforum.

Motivering: Hans ambitioner och höga mål inspirerar andra att känna att det möjligt att förändra sitt liv. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass. Men det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja, övertygelse och modet att gå sin egen väg. Som coach delar han med sig av egna och andras framgångar och misslyckanden, berör publiken i hjärtat, menar varje ord han säger och lever som han lär.

»Läs hela artikeln...

Framtiden är här - är du? Så klarar du dig i nätverkssamhället

Internet kopplar ihop oss alla i ett gränslöst nätverk och förändring kommer nu snabbare än någonsin tidigare. Marknadsplatsen är global, öppen dygnet runt och med oss i våra fickor. Med en knapptryckning kan vem som helst enkelt kolla om säljarens erbjudande är rätt och om företaget verkar hålla vad de lovar. Ser du möjligheterna och tar initiativen som förändrar din bransch eller väntar du på bevis och låter någon annan driva utvecklingen?

OBS! Boka-tidigt-pris: 1 995 SEK exkl. moms (ordinarie pris 2 195 SEK).

20 mars 2012 kl. 13:00-16:00 Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anna Bergholtz - Inspirationsföreläsning – Alla har vi en blindbonus

Som 3-åring blev hon dömd till ett liv i rullstol. I dag går hon. Som 24-åring förlorade hon synen, men det har inte hindrat henne från att bli Sveriges och troligen världens första blinda filmrecensent. Anna hörs ofta som programledare och krönikör i radio. Hon har belönats med flera priser för sitt arbete inom mångfald. Annas föreläsning handlar om att göra valet och få en svaghet till att bli en styrka.

När: Fre 2 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2