Inspirationsbrev December 2014

Sveriges 10 hetaste föreläsare - till konferensen, kickoffen eller festen

Företagskickoffen är planerad in i det minsta och de anställda är förväntansfulla. Men det är någonting som konferensen saknar. Du vill att dina anställda ska inspireras till att bli bättre som såväl individer som grupp. Och samtidigt vill du själv bli en bättre arbetsledare och entreprenör. Men vem passar just ditt företag, på just den här konferensen? Talarforum har sammanställt en lista på de tio populäraste föreläsarna i Sverige just nu. Några är rutinerade stjärnor som Olof Röhlander (Motivation, Förändring), Stefan Hyttfors (Omvärldsbevakning, Affärsutveckling), Jenny Åkerman (Hjärnan, Kommunikation) och Annika Östberg (Försoning, Utanförskap).
Samtidigt finns det flera överraskande nykomlingar där Milad Mohammadi (Mångfald, Ledarskap) är den klarast lysande som formligen har tagit branschen med storm.
Om du vill boka någon av talarna eller fortfarande känner dig osäker så är det bara att du hör av dig till oss på Talarforum så hjälper vi dig med att matcha ert behov med rätt kompetens, ett aktuellt perspektiv och en ny erfarenhet.

»Sveriges 10 hetaste föreläsare...

Utse Årets talare 2014

Årets talare 2014 ska utses. Nominera den eller de du tycker ska vinna, Årets talare - Kvinna, Man, Moderator och Genombrott. Då deltar du i utlottningen och har chans att vinna exklusiva priser.

Vilka vill du nominera till Årets talare 2014?

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under 2014? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller någon helt annat. Huvudsaken är att den eller de du vill nominera har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt.

»Läs hela artikeln...

Isabelle McAllister: Så hänger du med i utvecklingen – här behöver du synas och så bygger du ditt varumärke

Isabelle McAllister har jobbat med att skapa innehåll i 20 år för såväl TV, tidningar, varumärken som genom egna kanaler i sociala medier. Hon har varit med i TV-program som Äntligen hemma, Sommartorpet och När & fjärran. Isabelle håller även inspirerande föreläsningar och omvärldsbevakningar som visar de mest relevanta trenderna och vaskar fram det väsentliga bland all information vi omgärdas av i dagens samhälle.

Talarforum har träffat Isabell för en kort intervju. Här berättar hon om hur man bygger sitt varumärke, var man bör synas och vad större företag kan göra för att hänga med i utvecklingen. Här kan du även se ett smakprov från en av sina föreläsningar.

»Läs hela artikeln...

Jenny Åkerman: Med både vänster och höger hjärnhalva - en halvdagsutbildning om effektiv kommunikation

Jenny Åkerman kallas ibland för "hjärnladyn", troligtvis för att hon arbetar som hjärngympaledare med snart tre decenniers erfarenhet av tanketräning med olika pedagogiska inriktningar. Jenny är även författare, musik- och röstpedagog, föreläsare samt fd ordförande i Mensa Sverige. Jenny Åkerman föreläser och utbildar på ett sätt som ger direkt resultat. Du som deltagare kommer antagligen lämna utbildningen med en lust att sätta igång och skapa ännu bättre möten, relationer och samarbeten!

När: Tis 10 mar, kl. 09:00 - 12:00 och kl. 13:30 - 16:30
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm
Pris: 1295kr (exkl. moms)

»Mer information och anmälan...

Isabelle McAllister - Contentagious- Så får du ditt innehåll att smitta av sig

Isabelle McAllister håller en intresseväckande och inspirerande omvärldsbevakning som visar de mest relevanta trenderna och vaskar fram det väsentliga bland all information vi omgärdas av i dagens samhälle. För att världen är mer informationsrik än någonsin märker vi alla. Vi bombarderas med mängder av länkar, mejl och youtube-klipp varje dag, och vi tar idag in mer information på 6 månader än vad man för 100 år sedan gjorde under en livstid. Det är en svindlande siffra. Men vad gör vi med all information? Hur sållar vi i den? Hur machetar du ditt varumärke genom informationdjungeln så att just din röst hörs?

När: Tor 12 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Morgan Alling - Konsten att hantera besvärliga människor

Vad är det som gör att vissa människor är så svåra att tas med? Varifrån kommer de, hur ser besvärligheten ut men framförallt; Hur löser man problemet. Morgan Alling, som växte upp under tuffa förhållanden är en fantastisk föreläsare i konsten att hantera besvärliga människor. Med humor, värme, klokskap och kunskap blandar han fakta och konkreta tips på hur man kan lösa konflikter, både på arbetet, i privatlivet och kanske med sig själv. Morgan inspirerar och ger publiken nycklar som de kan använda i praktiken.

När: Tis 17 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Tobias Karlsson - Allt är möjligt

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s Let´s dance, som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

När: Tor 19 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Mikael Genberg - Kreativitet, mod och passion

Spänn bågen lite till. Var inte rädd. Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg. Hans föreläsning tar avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument för en resa i sin egen häpnadsväckande berg och dalbana mot extraordinära mål. Med en sällan skådad energi och utstrålning på scenen sprider Mikael Genberg både skratt och insikt med en inspirerande eftersmak av "djävlaranamma".

När: Fre 27 feb Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2