Inspirationsbrev September 2015

Frida Boisen - Så blir ditt företag en stjärna i sociala medier – Världsmästaren Frida Boisen tipsar

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier. Hon är årets affärsnätverkare, chefredaktör, en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Enligt tidningen Fokus är hon en av Sveriges mäktigaste personer. Frida är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist och krönikör i Expressen. Med sin bakgrund som toppchef i medievärlden, chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen, tidigare som chefredaktör för flertalet magasin som Bonnier tidskrifters magasin ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna, har hon ett unikt innovativt perspektiv om hur du slår igenom mediebruset och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

»Läs hela artikeln...

Etta på Amazons bästsäljarlista i USA och Storbritannien

Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna (The Rabbit who wants to fall asleep) har kallats för en helt ny typ av sömnmetod för att få barn att somna. Boken har blivit en internationell succé och har toppat Amazons försäljningslistor. Översatt till flera språk har denna revolutionerande bok hjälpt tusentals föräldrar över hela världen att lägga sina barn på kvällen. Med hjälp av psykologiska tekniker och det speciella sätt boken är uppbyggd på somnar barnen gott, ofta redan innan sagan är slut. Talarforum har pratat med bokens författare, Carl-Johan Forssén Ehrlin, om boken, det enorma genomslaget och om hur man lyckas som författare med en egenutgiven bok.

»Läs hela artikeln...

Eric Thyrell - Hör du i syne?

Eric talar om kommunikation med fokus på möten och relationer, både affärsmässiga och privata. Det handlar om kommunikationsstilar, samarbete, feedback och inte minst om hur man skapar möten i vardagen som präglas av positiv tvåvägskommunikation. Eric Thyrell är en av Sveriges mest anlitade talare och utbildare. Mottot är att utbildning ska vara kul, en upplevelse, men samtidigt ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter.

När: Ons 14 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Henrik Mattsson - Kommunicera på rätt frekvens

70% av alla konflikter handlar om hjärnspöken och missförstånd. Det är ett enormt slöseri med värdefull energi, arbetsglädje och resurser. Genom att bli medveten om våra olika kommunikationsstilar kan vi minska på frustration och onödiga pseudokonflikter och istället skapa starka team och relationer där vi tar tillvara på- och använder våra olika stilar som resurser istället för irritationsmoment. Henrik Mattsson har turnerat med succéföreläsningen Så hanterar du besvärliga personer för fulla hus i 11 år i rad. Här bjuder han på ett kortare avsnitt ur den föreläsningen.

När: Ons 21 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Beata Wickbom - Alla måste tänka tech!

Att koppla ihop affär och teknik räcker inte. Fler borde tänka som Dominos pizza som definierar sig som teknikbolag. Det skulle öka kundupplevelsen, innovationstakten och inte minst lönsamheten. Hur kan du som icke-tekniker tolka och översätta digital teknik till nya affärsmöjligheter? Hur kan en mer traditionell organisation tänka och agera som ett snabbväxande teknikbolag? Beata Wickbom är föreläsare, moderator, senior digital strateg & geek girl. Hon syns ofta i tv som Aktuellts expert på internet och social media, hon var en av förgrundsgestalterna i den svenska internetindustrin och har bland annat grundat branschkonferensen SIME.

När: Fre 23 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Lisa Ekström - Medarbetarskap: Om hur man motivera medarbetarna till att ta ansvar för sin egen situation

Lisa Ekström är en karismatisk och energirik person som delar med sig av sina erfarenheter på ett sätt som är lätt att till sig och plocka in i sin egen vardag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha–upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kommer att sitta oberörd.

När: Fre 9 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Nicklas Bergman - Navigera i teknikstormen

Nicklas Bergman är entreprenör, teknikinvesterare och futurist som talar om hur samhället, företagen och individen påverkas av teknikutvecklingen. I föreläsningarna delar han med sig av sina erfarenheter från framkanten av teknikutvecklingen, ger målande exempel på vad som väntar runt hörnet och berättar hur du och din organisation ska agera för att se och ta tillvara möjligheterna framöver.

När: Fre 4 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2