Inspirationsbrev Januari/Februari 2016

De är Sveriges bästa talare

Årets talare: Jenny Strömstedt, Andreas Ekström, Christina Stielli och Olof Röhlander
För tionde året i rad har Talarforum delat ut branschpriset Årets talare. Priset tilldelas de föreläsare och moderatorer som Talarforums kunder tyckt varit de främsta under det gångna året. Priset har tillfallit allt från inspiratörer och äventyrare till omvärldsbevakare och ledarskapsutvecklare. Tusentals har varit med och röstat på Talarforums hemsida. Nu är omröstningen klar och vilka som utsetts till Årets talare offentliggjordes under den stjärnspäckade Talargalan på Berns i Stockholm.

»Läs hela artikeln...

Ami Hemviken - Lär dig övertyga i förändring med retorikexperten Ami Hemviken

Ami Hemviken är beteendevetare och expert inom områdena retorik, kommunikation och ledarskap. Hon kontaktas återkommande av media för att uttala sig om lärande, ledarskap, beteendeförändring och hur man uttrycker sig. Med djupa kunskaper inom mänskligt beteende och kommunikation föreläser hon och genomför workshops om att förändra och utvecklas genom just retorik. Talarforum har bett Ami utveckla sina tankar om hur man genomför förändringar och hur viktigt är att kommunicera på rätt sätt så inte förändringen hämmas av missförstånd eller okunskap.

»Läs hela artikeln...

Tobias Karlsson - Allt är möjligt

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4s Let's dance som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let's dance fått drömmen att verka lite närmare.

När: Fre 19 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Madeleine Westin - Svenskt väder i ett förändrat klimat

Madeleine Westin föreläser om väder. Någonting som väcker större och större intresset eftersom det blir mer och mer uppenbart att vi står inför en klimatförändring som kommer att påverka oss mer än vi nu kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleine Westin är meteorolog har arbetat med väderförutsägelser under många år på såväl flygflottiljerna vid Karlsborg och Uppsala som på Marinens helikopterdivision vid Berga. Sedan 1993 har hon arbetat som TV-meteorolog, först på SVT och därefter på TV4.

När: Fre 18 mars Frukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Marika Carlsson - Hur blev det såhär?

En rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien, hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller något man kan bygga upp?

När: Tis 22 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Staffan Landin - Hur mår världen och hur mår Sverige?

Kanske har du sett Hans Roslings spännande föreläsningar om tillståndet i världen. Om du tycker de är intressanta kommer du att gilla Staffan Landin. Staffan Landin har samarbetat med Hans Rosling under flera år i projekt inom FN. Han använder samma rörliga grafik och ger även han ett positivt perspektiv på tillvaron trots de stora problem som världen står inför. I denna inspirationsföreläsning får vi det perspektiv vi kan behöva för att se våra problem i Sverige i ett nytt ljus.

När: Fre 15 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Thomas Ek - Superentreprenören bakom OBH Nordica

Ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring gjorde att de kunde utmana alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt. Med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel delar Thomas med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. En spännande berättelse som ger lyssnarna energi och inspiration.

När: Fre 13 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2