Inspirationsbrev Juni 2018

Glad sommar!

Koppla av, läs en bok, bada och umgås med nära och kära. Och om du behöver vår hjälp finns vi här hela sommaren. Du är alltid välkommen att ringa, maila eller chatta med oss så hjälper vi dig hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för just ert tillfälle. Har ni inte bokat föreläsare till Kick-offen efter sommaren är det hög tid att göra det nu.

En glad och avkopplande sommar önskar vi dig!

P.s. Vi har fyllt detta inspirationsbrev med nyttiga tips på hur man kopplar av inför sommaren för att du ska få ut det mesta av sommaren.

Du når oss hela sommaren på 08-545 535 00, info@talarforum.se eller...

via vår chatt eller vårt kontaktformulär på hemsidan

Micke Darmell - Uppkopplad eller avkopplad? 3 tips för att koppla ner och koppla av

Sommaren knackar äntligen på dörren och många av oss ser fram emot sköna lata dagar och tid med våra nära och kära. Men vad betyder det för vår semester att det flexibla arbetslivet vunnit allt större mark på många arbetsplatser? En majoritet av män och kvinnor kommer att kolla jobbmailen på semestern. Och jobbmail och samtal är ju bara några av många saker som pockar på vår uppmärksamhet.

»Läs hela artikeln...

10 tips på sommarvärdar i sommar med P1

Sommar i P1 är ett program som sänds varje sommar. Aktuella personer väljs ut som programledare, kallas även sommarvärdar eller sommarpratare som ansvarar för en dag då de presenterar sig själva, ämnen och musik som de själva valt. Vi vill tipsa om några sommarvärdar som även är fantastiska föreläsare.

»Läs hela artikeln...

Jonas Eriksson - Expertkommentator under fotbolls VM nu även föreläsare

Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare, är i sommar expertkommentator på SVT under fotbolls VM. Jonas är mer än ”bara” fotbollsexpert och före detta domare, han är en hyllad ledare, en strålande entreprenör och en väldigt populär föreläsare på Talarforum.

»Läs hela artikeln...

Moderatorsakuten i Almedalen

Har du bokat moderator till Almedalen än? Vi har hela listan på vilka moderatorer och föreläsare som finns på plats samt har resa och boende betalt. Vi hjälper er att hitta rätt person för just ert evenemang. Vi finns på plats i Almedalen med moderatorsakuten om något skulle hända och ni behöver en moderator eller ersättare snabbt.

»Läs hela artikeln...

Märtha Rehnberg - Technological intuition - the must-have skill of the digital era

Märtha Rehnberg is a partner of DareDisrupt, a published 3D printing expert, and Co-founder of BLOC (Blockchain Labs for Open Collaboration). Märtha Rehnberg is a technology optimist and critical thinker. With technology, she believes we can solve the big issues of our time, but widespread technological intuition is needed to unlock the promise and safeguard against the peril of wrongful technology adoption. In her talks, Märtha Rehnberg talks about ‘Technological Intuition’ as the new and ubiquitous skill needed to navigate key digital technologies related to Big Data and Artificial Intelligence.

När: Tor 13 sept, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Mattias A. Klum - Vår tid på jorden

Mattias A. Klum har med sina berättelser, bilder och filmer berört en hel värld. I över 30 år, med flera tusen föreläsningar, 15 böcker, 11 filmer och otaliga utställningar har han skildrat vår planet, lika skör som livgivande. Berättelserna från världen sträcker sig från Borneos ångande regnskogar till Arktiska islandskap och Okavangodeltats vildhundar, krokodiler och unika ekosystem. I berättelser skildrar Mattias såväl planetära utmaningar som framgångsexempel. Huvudrollerna spelas ofta av alla de djur och människor han träffat under sina resor på alla kontinenter, där Mattias på ett personligt sätt skildrar naturen ifrån nya perspektiv. Intentionen med hans arbete är att skapa medvetenhet kring den värld vi omges av, den fantastiska skönhet och diversitet som vi behöver bevara för att jorden även i framtiden skall kunna utgöra fundamentet för vår mänskliga resa. Följ med på en inspirerande och fascinerande resa med oförglömliga bilder av en av världens skickligaste berättare.

När: Tor 4 okt, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Paal Evjenth - Vinnande attityder

Hur skapas vinnande attityder? Hur påverkar attityder vår omgivning, arbete och resultat? Paals smittande entusiasm, kunnighet och rika erfarenhet har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade och bokade föreläsare. Paal anser att det viktigaste med en föreläsning är att den ger insikter som man vill arbeta vidare med efteråt. Därför lägger han stor vikt vid att ge deltagarna verktyg som de sedan kan använda för att utvecklas.

När: Tis 9 okt, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2