Här är årets jury för Talarforum Talang

Årets framstående jury i Talarforum Talang är – Lisa Ekström, Tobias Karlsson, Per Holknekt, Ami Hemviken, Anders Lundin och Elaine Eksvärd.

De är några av Sveriges absolut främsta föreläsare med lång och bred erfarenhet av att föreläsa och nå ut till olika typer av åhörare. De är både uppskattade och efterfrågade av kunder från alla branscher.

På finalen av Talarforum talang den 21 och 22 februari 2018 finns de på plats på Kistamässan för att bedöma finalisterna. De kommer att dela med sig av råd och konstruktiv kritik tillsammans med Talarforums senior talent director Fredrik Sjöholm.

Vi är otroligt glada och tacksamma att några av Sveriges främsta föreläsare är med och bidrar till att utveckla branschen. Att de hjälper till i jakten på att hitta nya talanger med nya infallsvinklar och erfarenheter känns väldigt spännande och roligt. Säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang.

Här kan du läsa mer om tävlingen och ansöka.

Årets framstående jury på Talarforum Talang

Talarforum söker ständigt efter nya talanger och för att alla ska få möjligheten att visa sina föreläsartalanger har vi valt att starta Talarforum Talang. Vi har flyttat ut våra auditions från kontoret till en större scen. Nu kan alla ni som drömt om att börja föreläsa och sprida er kunskap ta chansen och ansöka.

Vi har pratat med Lisa Ekström om varför hon valt att sitta i juryn och varför hon tycker att Talarforum Talang är viktigt.

Varför har du valt att tacka ja till att sitta i juryn?
Jag tycker detta är ett fantastiskt initiativ och jag är gärna med att bidrar till att det finns fler duktiga föreläsare som kan hjälpa alla kunder där ute! Sen älskar jag själv att lära - och jag bara vet att nya talanger har massor att lära mig.

Varför tycker du att Talarforum Talang är en viktig satsning?
Samhällsutvecklingen går så fort och vi behöver vara mottagliga för nya perspektiv hela tiden - det är viktigt för kunderna och minst lika viktigt för mig som verkar i branschen.
Det ska bli riktigt roligt att få vara en del av detta - jag ser med spänning fram emot februari.

Tips till alla som ska söka

Tips till alla som ska söka till Talarforum Talang från Lisa.
Stick ut! Men var alltid genuin och dig själv!
Byt perspektiv - ta reda på vem som ska lyssna på dig och lista ut hur du då ska framför ditt budskap så att det når din publik!

Du kommer även att agera mentor åt vinnaren
Ja, som en extra bonus vill jag ge vinnaren tre mentorstillfällen. Jag tänker att jag, som varit i branschen ett tag, kan bidra med tips, råd och idéer - och kanske en del kontakter.

Läs mer om jurymedlemmarna - Elaine Eksvärd - Tobias Karlsson - Per Holknekt - Lisa Ekström - Anders Lundin - Ami Hemviken

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2