Inspirationsbrev November 2011

Utse Årets talare 2011!

Förra året vann Jörgen Oom, som talar inspirerande och underhållande om motivation och mental inställning. Vem vinner i år?

Vem vill du nominera till Årets talare 2011?

Var med och vinn! Platser till öppna föreläsningar och böcker av våra uppskattade talare kommer att lottas ut bland deltagare som nominerat talare.

Mai-Li Hammargren - Årets unga entreprenör

De senaste åren har varit minst sagt hektiska för den unga entreprenören Mai-Li Hammargren. Hon har kombinerat studier på Handels och utomlands, startat upp det uppmärksammade klockföretaget Mutewatch, föreläst om entreprenörskap och Time Management och nyligen blev hon utsedd till ”Årets unga entreprenör” av Founders Alliance.

»Läs hela artikeln...

Rasmus Ankersen - Who wants it most?

Six months ago I went to Kingston, Jamaica, to visit what I would venture to call the world's most successful athletics club, the MVP Track & Field Club. At the latest Olympics the MVP sprinter’s won nine medals. I still remember the morning I arrived to the MVP training center. Can it really be here, I wondered? I found myself on what was supposed to be the track of world record holders and Olympic champions, and in front of me were nothing but a diesel-scorched grass field. No high-tech test equipment, no cutting fitness centre, not even an athletics track. Just a pile of cones, a stopwatch and some rusty old weights in a dilapidated gym with no air conditioning.

»Läs hela artikeln...

Rune Larsson - Attityden som avgör

Den här berättelsen börjar klockan sju en septembermorgon, alldeles nedanför Akropolis i Aten. Det var ännu mörkt ute, tv-teamens strålkastare lyste starka, en musikkår spelade en marsch. Vi var några hundra löpare som skulle springa det 246 kilometer långa loppet Spartathlon. Vägen till målet i Sparta skulle bli backig, stekhet under dagen och ödsligt mörk under natten. Förmodligen pirrade det av en slags nervositet i de flesta maggropar inför den stora utmaningen. Plötsligt sa en man som stod i närheten av mig:
”Nu börjar det här slitet. Vi kommer att få ont och bli trötta – vilken helvetisk plåga vi måste genomlida under det närmsta dygnet! Vilka galningar vi är!”

»Läs hela artikeln...

Har du bokat underhållare till årets julfest?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på.

Vad sägs om att ta hjälp av en måltidsexpert som Paul Svensson eller Carl-Jan Granqvist? Om det sen har blivit för mycket julmat så skulle det kanske passa med ett träningspass eller en brottningsmatch med Musse Hasselvall?

»Läs hela artikeln...

Dan Josefsson - Ofrivilliga singelskap

Dan Josefsson är den grävande journalisten som skrev bästsäljaren Hemligheten om de nära känslomässiga relationernas betydelse för vår förmåga att må bra. I den här föreläsningen använder han den högaktuella anknytningsteorin för att förklara hur det kan komma sig att så många av oss moderna människor lever som singlar trots att vi längtar efter en varaktig relation. Med hjälp av exempel från både den moderna kärleksforskningen och sitt eget liv visar Dan Josefsson hur otrygga relationer i den tidiga barndomen på ett dramatiskt sätt kan styra våra livsval som vuxna utan att vi har en aning om att det sker. Dan Josefsson föreläser på ett lättillgängligt, personligt och fängslande sätt.

När: Ons 30 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jonas Helgesson - Ett CP-Bra Liv

Jonas Helgesson är författare till böckerna Grabben i Kuvösen bredvid och Ett CP-bra liv. Han är en mycket uppskattad föreläsare som har en fantastisk förmåga att både beröra sin publik och locka till skratt. Jonas Helgesson är killen som är född med en envis CP-skada. Men det verkar inte stoppa honom. Han har genom åren lärt sig det som många skulle hävda som omöjligt - prata, gå, flytta hemifrån, köra bil, starta företag - och jobbar nu som föreläsare och ståuppare. Hans stora intresse är golf och som han själv säger – där har han sitt enda handikapp…

När: Tors 1 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Tina Thörner och Linda Nederberg - Hitta din motivation och behåll den!

Hitta din motivation och behåll den!
I detta eftermiddagsseminarium med Tina Thörner och Linda Nederberg fokuserar vi på de positiva möjligheterna som finns i vår vardag. Här får du chansen att hitta en rimlig förväntan på din motivation och redskap för att påverka din motivation i arbetslivet så väl som privat.

För anmälan och mer information klicka här: http://www.utbildning.talarforum.se/tema/364-hitta-din-motivation-och-behall-den/

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2