Inspirationsbrev Mars/April 2014

Tony Flygare - Han var större än Zlatan Ibrahimovic

Tony Flygare gick från att vara en större fotbollstalang än Zlatan Ibrahimovic, till att besöka socialen några år senare. En missad straffspark var början på slutet för Tonys lovande fotbollskarriär. I sin nya bok "En gång var jag större än Zlatan" och i sin föreläsning berättar han om den oväntade vändningen – och vänskapen till Ibrahimovic.

– Folk frågar mig hela tiden: Vad var det som hände?

»Läs hela artikeln...

Charlotta Mellander - Lyckliga platser - Hur valet av boendeort påverkar hela ditt liv

Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi och en av landets främsta experter på städer och regional utveckling. Hon är en mycket efterfrågad talare både i Sverige och internationellt. Hon har tillsammans med professor Richard Florida varit med och utvecklat och publicerat teorier kring den kreativa klassen och städer där de vill bo. Teorierna berör såväl företag som regioner, som strävar efter att attrahera kreativa individer.

När: Fre 28 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Mai-Li Hammargren - Entreprenöriellt ledarskap

Mai-Li Hammargren grundande sitt första företag Mutewatch, en pionjär inom wearable technology, som student på Handelshögskolan i Stockholm. 2014 är Mai-Li listad som topp 10 på talanglistan publicerad av SvD, hon en av få som fått stipendium till ledarskapsutbildningen Women up, som hålla av McKinsey på initiativ av Hillary Clinton och håller tal om entreprenörskap tillsammans med Prins Daniel. Hör Mai-Li tala om för och nackdelar med entreprenörskap, modern ledarskap och framtiden för wearables.

När: Ons 2 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Henrik Larsson-Broman - Morgondagens B2B försäljning

Utmaningar och möjligheter för morgondagens säljorganisationer. Vad kan vi förvänta oss av framtidens B2B-försäljning? Ny teknik, effektivare lösningar för att kommunicera med våra kunder och ökat fokus på att skapa kundvärde är några av drivkrafterna som kan förändra och utveckla försäljningen. Henrik Larsson-Broman, har studerat trender och forskning inom försäljning de senaste 10 åren och ger på denna frukostföreläsning en inblick i vad som väntar runt hörnet. Frukostföreläsningen är på Berns i Stockholm.

När: Fre 4 april Frukost (Kaffe och smörgås) 7.30, Föreläsning 8.00-9.00
Var: Kammarsalen på Berns, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Fredrik Paulún - Ät lagom nyttigt

Fredrik är en av Sveriges mest kända hälsoprofiler och är en flitig debattör och mycket uppskattad föreläsare när det gäller kost och hälsa. Han är utbildad näringsfysiolog (filosofie magister i nutrition) vid Stockholms Universitet. Fredrik Paulúns hållning är liberal och principen är att man kan äta som man vill så länge man grundar med nyttig mat och håller mängderna på en vettig nivå. Han tycker man ska äta alla näringsämnen och är mot extrema dieter som begränsar och förbjuder.

När: Tor 10 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Simon Breakspear - Learning [RE]imagined: How to design the future of education in a digital age

Rapid globalisation and technological advancement means the world is speeding up, and the demand for skills is shifting, whilst our educational institutions remain stuck in 20th century models. We need to rethink and redesign education in order provide better, deeper and more personalised learning than ever before. Simon Breakspear an international authority on education innovation, argues that the future of learning must be designed at the intersection of: 1) powerful pedagogy; 2) human connection, 3) and digital acceleration.

När: Tis 15 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Darja Isaksson - Tiden går snabbare nu

I dagens globaliserade och digitaliserade värld ökar förändringstakten överallt. Idag ser vi en exponentiell utveckling inom alltfler områden vilket leder till framtidsscenarios som utmanar begrepp om alltifrån värde till demokrati. Darja Isaksson inspirerar och provocerar med forskning, exempel och tankeväckande frågor i syfte att få oss att ta den ökade förändringstakten på allvar. Vad betyder den för dig som individ? Som företagare? Som samhällsmedborgare? Darja Isaksson driver en digital innovationsbyrån och är en ofta tillfrågad expert på ämnen som rör innovation och framtidens konsumentupplevelser.

När: Tor 24 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Per Lange - Framgångsrik försäljning

På samma sätt som företag och organisationer hela tiden innoverar sina erbjudanden och produkter måste man återkommande även innovera och utveckla sin försäljning! Hur länge sedan var det ert företag utmanade hela sättet att sälja på? Per Lange är den mest anlitade talaren i Sverige just nu inom försäljning, kundservice och kommunikation. Per Langes föreläsningar är fulla av både humor och konkreta tips som inte liknar något annat ni har sett.

När: Fre 25 apr Frukostmingel från 07:30-08:15; Föreläsning från 08:15-09:15
Var: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

»Mer information och anmälan...

Ami Hemviken - Retorik för ledare – Att medvetet skapa övertygande situationer

Ledarskap handlar om att påverka, förstärka och förändra beteenden. För att kunna göra det behöver du använda din förmåga att övertyga. Vill du bli medveten om hur du skapar situationer och känslor som övertygar? Lära dig få människor att handla och säga ja till dig och ditt budskap. Vi vet att det är sex principer som styr. Vill du veta vilka? Låt inte din kommunikation bli en slump, utan styr den medvetet. Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap.

När: Tis 6 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2