Inspirationsbrev Oktober 2014

Sveriges coolaste landslag

Missade du den spännande och roliga dokumentären på SVT om Sveriges coolaste landslag? Lugn, på SVT-Play har fortfarande möjlighet att följa landslaget i minnessport fick två nya supertalanger och hur det dramatiskt ändrade både SM och landslagets träning inför VM. Dokumentären fokuserar såväl på dramatiken runt själva tävlingarna och VM, hur landslagsgruppen förändrades när nya talanger kom med samt på några av deltagarnas personliga utveckling.

»Läs hela artikeln...

Sprid arbetsglädje – Förändringsexpertens Christina Stiellis 5 bästa tips

Christina Stielli är en flitigt anlitad föreläsare i näringslivet. Hennes föreläsning är en verklig energiinjektion som fokuserar på problemlösning och kreativitet, om hur vi kan träna på att vara glada. Det är en riktig inspirationsföreläsning som ger verktygen till att känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Enligt Christina handlar det om kommunikation, medarbetarskap, humor och att varje dag i veckan förtjänar en plan. Här delar Christina med sig av sina fem bästa tips för hur man sprider arbetsglädje på jobbet.

»Läs hela artikeln...

Per Holknekt – Ett liv i berg- och dalbana

Per Holknekt har skördat stora framgångar i modeindustrin men också levt som missbrukare och uteliggare. Hans relationer med kända kvinnor har många gånger både levts och avslutats på kvällstidningarnas förstasidor. Nu har Per gör Per ett avslut och passar samtidigt på att dela med sig av sina erfarenheter.

»Läs hela artikeln...

Boktips - "Framgång med feedback" av Elizabeth Kuylenstierna

Författaren, föreläsaren och terapeuten Elizabeth Kuylenstierna (f.d. Gummesson) arbetar med konflikt- och krishantering, ledarskapsutbildningar och individuell utveckling på företag både i Sverige och internationellt. Elizabeth Kuylenstierna föreläser i Sverige och internationellt. Hennes ämnen är arbetsglädje, ledarskap, kommunikation, motivation, bemötande, hur du får människor att växa, samarbete och hur du skapar goda relationer. Hon talar även om attityder på arbetsplatser, om hur du får ditt företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat. Talarforum tipsar här om den nyutkomna Framgång med feedback, som är hennes sjätte bok.

Läs hela artikeln...

Sommarens retorikläger blev en stor succé, så nu kör vi igen - No Limits Camps 21 - 23 november på Södermalm i Stockholm

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik - så att det förknippas med något roligt och lustfullt. No Limits har därför skapat NO LIMITS CAMPS – retorikläger för barn. Lägret är icke vinstdrivande och avgifterna är satta för att bara täcka kostnaderna.

»Läs hela artikeln...

Erbjudande – Missa inte hösten mest inspirerande arbetsdagar

Nu har vi på Talarforum den stora glädjen att erbjuda dig som kund en fantastiskt inspirerande heldag fullproppad med några av Sveriges just nu mest aktuella och spännande personligheter. Tillsammans med Confex har vi varit med och tagit fram höstens program till eventen ”Kvinnor i tiden” och ”Motivationsdagen”. Vilka nu är mer fullspäckade och stimulerande än någonsin. Nu kan du boka in dig och kollegorna till 20% rabatt. Glöm inte att ange kod: Talarforum vid bokningen för att ta del av erbjudandet!

»Läs hela artikeln...

Laura Galloway - Finding your creative spark

Laura Galloway is the former Head of Media Relations for the TED Conferences. She is a communications expert responsible for helping to grow TED into a global phenomenon through external media relations efforts, and has advised numerous thought leaders and institutions on how to grow ideas in the world. Laura will talk about finding your creative spark and connecting your ideas to the world.

När: Fre 24 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Thomas Ek - Designing good life - Ledarskap, försäljning och entreprenörskap

Möt superentreprenören bakom OBH Nordica. Tillsammans med sin bror Peter byggde Thomas Ek ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. Han föreläser inspirerande om ledarskap, sälj & marknad och entreprenörskap. Ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare.

När: Fre 31 okt Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Emmanuel Ezra - Bemötande - att leva inifrån och ut

Emmanuel Ezra talar i den här föreläsningen om bemötande och hållbar förändring som är mer än bara yta och kosmetik. Emmanuel Ezra är kirurg och en mycket uppskattad föreläsare. Han talar om det goda mötet mellan människor, om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Emmanuel är en mycket tankeväckande och inspirerande föreläsare som passar för alla som någon gång möter andra människor.

När: Tis 11 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Per Lange - Försäljning och innovation

100% av ett företags intäkter kommer från försäljning. Allt fler företag står inför stora utmaningar när det gäller att professionalisera försäljningen samt ta fram en vinnande övergripande säljstrategi. På samma sätt som ett företag hela tiden måste innovera i sina produkter, tjänster och erbjudanden så talar man idag om att företag även måste innovera i sin säljformel. Hur länge sedan var det man verkligen utmanade och innoverade sättet att sälja på? Försäljning berör alla. Per Lange talar om hur vi aktivt sätter sälj på agendan och får hela organisationen att sälja!

När: Ons 26 nov Mingel 15.00 Seminarium 15.30-17.30
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Per Holknekt - Per Holknekt 1960-2014

Per Holknekt har under många år varit en av Talarforums mest uppskattade föreläsare. Hösten 2014 ger han ut sin biografi ”Per Holknekt 1960-2014” via Norstedts förlag. I anslutning till det kommer Per att leverera ett helt nytt föreläsningsmaterial. Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Kundcitat: ”Det var magi. Och vilken kille, som föreläser trollbindande utan en enda powerpointbild, utan paus i 95 minuter. Otroligt!”. I samarbete med Elite Hotel Knaust, Sundsvall.

När: Fre 28 nov Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.10
Var: Elite Hotel Knaust Storgatan 13, Sundsvall

»Mer information och anmälan...

Kalle Zackari Wahlström - Stark som en björn, snabb som en örn

I Svett och etikett i SVT visade Kalle Zackari Wahlström under våren 2014 att träning kan vara något kul. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Träning är för alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl. Kalle Zackari Wahlström är ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. I föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.

När: Tor 4 dec Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2